x
 
   
White Sapphire Jewellery

SAPPHIRE PUTIH

Sapphire Putih batuan berharga yang datang daripada keluarga Sapphire. Sapphire mendapatkan warnanya daripada elemen seperti besi, chromium, tembaga, titanium dan magnesium ketika ia terbentuk.

CINCIN PERTUNANGAN SAPPHIRE PUTIH

CINCIN
PERTUNANGAN SAPPHIRE PUTIH

ANTING_ANTING SAPPHIRE PUTIH

ANTING_ANTING SAPPHIRE PUTIH

CADANGAN PRODUK UNTUK ANDA
boderTEROKAI LAGI

SAPPHIRE PUTIH

Sapphire Putih batuan berharga yang datang daripada keluarga Sapphire. Sapphire mendapatkan warnanya daripada elemen seperti besi, chromium, tembaga, titanium dan magnesium ketika ia terbentuk. Sapphire Putih bebas dari sentuhan elemen tersebut yang membuatknnya jarang dan unik. Sapphire ialah batuan paling keras selepas Berlian, dan ia juga permata yang paling mahal yang dilombong di Sri Lanka, Madagascar, Cambodia, Myanmar dan Thailand. Pada masa dahulu, ia adalah tradisi untuk pejuang memberikan hadiah kepada isteri mereka sebentuk rantai leher yang dibuat daripada Sapphire untuk memastikan kecergasan mereka. Dan di Greece, Sapphire dikaitkan dengan Apollo, Tuhan cahaya dan matahari. birthstone September ini dipercayai melindungi pemakai daripada kejahatan dan bahaya dan menarik berkat dari syurga. Oleh sebab ia tahan calar dan lelasan, mempunyai hue telus dan teguh, ia adalah pilihan ideal untuk barang kemas sapphire putih .

Di Glamira, kejelasan AAA sapphire putih dan karat yang berbeza dengan kualiti yang tinggi digunakan untuk anting-anting, cincin, rantai leher dan gelang untuk wanita dan cincin serta manset untuk lelaki. Kecantikannya yang tiada tandingan menjadikannya kegemaran rekaan barang kemas Glamira dan kecantikanya menyerlah tidak kira sama ada diletakkan sendirian atau dengan batuan lain untuk menampilkan gaya anda. Diletakkan di pakaian diraja, sapphire putih, di Glamira memenuhi pemodenan. Anda boleh meletakkan potongan emerald sapphire putih di band emas untuk mencipta cincin sapphire putih yang diraja dan moden. Latar menjadikan logam bertona tenang seperti perak dan emas putih kebiasaanya sesuai dengan sapphire putih. Jadi anda boleh merekanya khusus dengan emas putih dan letakkan di telingan anda sebagai sepasang anting-anting sapphire putih. Atau anda boleh kaitkan cinta anda kepada syurgawi dan perasaan anda yang bersyukur dengan memilih satu diantara Cincin Pertunangan Sapphire Putihistimewa Glamira. Atau anda boleh membawa cahaya Apollo di leher anda dengan mencipta rantai leher solitar sapphire putih. Biarkan Glamira mengelilingi anda dengan sinaran syurga dan cahaya yang datang daripada matahari, supaya anda boleh menarik perhatian mata!