x
 
   
TOURMALINE MERAH JAMBU Jewellery

TOURMALINE MERAH JAMBU

Permata Tourmaline Merah Jambu (bermaksud "campuran warna batuan berharga"), ialah salah satu batuan semi berharga dan mempunyai senarai warna yang luas, dan juga dikenali sebagai chameleon untuk segala batu permata.

TOURMALINE MERAH JAMBU engagement RINGS

LIHAT CINCIN pertunangan TOURMALINE MERAH JAMBU

Rantai Leher TOURMALINE MERAH JAMBU

Rantai Leher TOURMALINE MERAH JAMBU

Anting-anting TOURMALINE MERAH JAMBU

Anting-anting TOURMALINE MERAH JAMBU

CADANGAN PRODUK UNTUK ANDA
boderTEROKAI LAGI

TOURMALINE MERAH JAMBU

Permata Tourmaline Merah Jambu (bermaksud "campuran warna batuan berharga") , ialah salah satu batuan semi berharga dan mempunyai senarai warna yang luas, dan juga dikenali sebagai chameleon untuk segala batu permata. Warnanya datang dari warna merah jambu terang dan lembut,pastel merah jambu lembut boleh berubah bergantung kepada saiz batuan dan bagaimana ia digabungkan dengan alloi atau permata lain. Contohnya, jika anda letakkan dengan emas putih atau perak, warnanya akan lebih bersinar. Seperti warnanya, struktur kimianya juga kompleks dan berbeza;kombinasi aluminium borosilikat dengan campuran besi,magnesium atau logam lain. Juga dipanggil sebagai rubellite, Tourmaline Merah Jambu boleh dilihat di sumber dahulu, terutamanya zaman Mesir. Lagenda Mesir mengatakan bagaimana Tourmaline Merah Jambu berjalan ke tengah-tengah bumi hingga ke matahari untuk melalui pelangi dan mengambil semua warna sebagai warnanya. Lombong Tourmaline Merah Jambu berada di USA, Brazil, dan Sri Lanka. Ia merupakan birthstone bulan Oktober dan tanda zodiak scorpio.

Glamira membekalkan kuailiti AAA untuk Tourmaline Merah Jambu untuk anda dan pilih warna yang paling sesuai dan istimewa untuk berada dalam set unik barang kemas Tourmaline Merah Jambuwanita,kanak-kanak dan lelaki, untuk anting-anting, cincin, rantai leher dan gelang untuk wanita dan cincin serta manset untuk lelaki. Mempunyai pelbagai warna merah jambu gula-gula, permata yang digunakan dalam setiap rekaan daripada tradisional ke rekaan gaya moden dan kontemporari. Anda boleh mengkhaskan Cincin Emas Tourmaline Merah Jambuuntuk menarik warna pelangi yang unik ,atau anda boleh memesan Cincin Pertunangan Tourmaline Merah Jambuuntuk membina tangga ke matahari cinta! Sama ada rekaan loket solitar atau kombinasi dengan permata berharga yang lain, khaskan seutas Rantai Leher Tourmaline Merah Jambudengan menggunakan pilihan pengkhususan mudah di Glamira untuk mereka bentuk idaman anda. Tambahan pula, permata idela untuk anting-anting Tourmaline Merah Jambu untuk menghargai suara bumi yang anda dengar dan untuk gelang Tourmaline Merah Jambuuntuk menunjukkan warna pelangi walaupun dalam suasana suram kehidupan seharian! Panjang atau pendek adalah kebebasan yang Glamira berikan dengan meninggalkan Tourmaline Merah Jambu ditangan anda untuk mencipta kisah dongeng anda sendiri untuk menjadi "Kisah Perempuan" kontemporari cerita tersebut!