x
 
   
CADANGAN PRODUK UNTUK ANDA

JEWELLERY

Barang kemas mempunyai kuasa terjelma mana-mana perasaan yang boleh membuatkan anda berasa unik. Itulah kunci untuk membina rupa individu bagi setiap peristiwa untuk semua orang yang bergaya.

Dengan pelbagai barang kemas, mewah berkualiti tinggi, GLAMIRA menggalakkan pembukaan minda anda dan memperlihatkan maruah dan keanggunan di samping membawa kesegaran dan kegembiraan ke hidup anda. Sama ada anda sedang mencari barang kemas wanita, lelaki atau kanak-kanak, terokai model cincin, subang, rantai menawan yang direka khas, barang kemas terukir yang diperbuat daripada emas kuning, ros atau putih, perak tulen dan banyak lagi bahan terkenal! Pilihan model barang kemas yang sangat banyak boleh menepati setiap citarasa dan bajet yang akan menawan hati anda. GLAMIRA juga membantu menambahkan beberapa warna ke barang kemas yang mempersonakan anda dengan menawarkan batu permata berwarna-warni yang berharga atau semi-berharga seperti kecubung, peridot, tanzanit, akuamarin dan lebih lagi. Anda boleh menemui rantai yang akan menjadi barang kemas yang selalu dipakai semasa peristiwa istimewa; cincin istimewa yang akan menunjukkan cinta anda dan ikrar anda kepada yang tercinta atau sepasang subang untuk menguasai rupa menarik dan tersendiri di laman web kami.

Juga di GLAMIRA, anda boleh memberikan yang tercinta kenikmatan yang tidak dapat dilupakan.

Barang kemas diperibadikan

yang boleh anda buat dengan semua permata dari Big Four (berlian, delima, zamrud dan nilam) ke Swarovski dan pilihan batu lain, aloi atau karat akan menjadi pilihan hadiah terbaik untuk dinikmati seumur hidup. Di GLAMIRA, anda hanya terhad oleh imaginasi anda!