Barang Kemas Wanita

Glamira ialah tempat yang betul untuk wanita yang bijak dan elegan untuk mencari barangan kemas wanita yang pelbagai dan berkualiti tinggi untuk diri mereka yang berharga.

Women’s jewellery
PRODUK YANG DISARANKAN UNTUK ANDA
boderTEROKAI LAGI
 • CINCIN PERKAHWINAN

  CINCIN PERKAHWINAN
  Peneman seumur hidup anda..Semoga cincin perkahwinan anda melambangkan putaran cinta dan tiada henti dan kemewahan dnegan menbuatkan mereka diukir dengan mesej pilihan anda.

 • CINCIN PERTUNANGAN

  CINCIN PERTUNANGAN
  Melibatkan seseorang yang sepatutnya lahir di cincin jari kiri yang dipercayai salur cinta. Dengan cara ini,pasangan dipercayai akan bersatu hati. Melambangkan kesetiaan anda dengan cincin pertunangan seumur hidup.

 • barang kemas berlian berwarna

  barang kemas berlian berwarna
  Mewah dan elegan...sempurna untuk semangat unik anda. Pilihlah untuk menjadi luar biasa dan terokai koleksi Barang Kemas Berlian Berwarna kami!

 • Barang Kemas Inisial & Nama

  Barang Kemas Inisial & Nama
  Sebentuk barang kemas yang luar biasa apabila ia diukir dengan inisial atau perkataan yang menggambarkan emosi anda.

 • GELANG KAKI

  GELANG KAKI
  Sebentuk barang kemas yang mewah yang akan menambahkan nilai bidadari ke atas gaya anda, Terokai koleksi gelang kaki kami dan layan diri anda yang akan membuat anda diawang-awangan..

 • CINCIN BUKU JARI

  CINCIN BUKU JARI
  Kadangkala sisi yang elok hanya cukup untuk menyerlahkan gaya dan sikap anda. Terokai jenis-jenis cincin buku jari kami untuk sebentuk yang halus dan indah yang direka untuk memenuhi semangat anda.

 • KOLEKSI

  KOLEKSI
  Mutiara, rekaan Enamel dan Cincin Dwi-guna - semua yang anda perlukan unutk membuat impian barang kemas anda menjadi nyata. Lupakan yang biasa-biasa, terokai koleksi kami dan pilihlah rekaan gaya yang jarang.

 • BARANG KEMAS BEREKA BENTUK KOSONG

  BARANG KEMAS BEREKA BENTUK KOSONG
  Jika anda sukakan kemudahan dalam hidup, Barang Kemas Bereka Bentuk Kosong di GLAMIRA akan mendefinisikan semula gaya anda.

Loading...