Loading...

panduan ukuran rantai tangan

Rantai tangan adalah aksesori yang digunakan untuk kegunaan harian dan untuk penampilan yang mewah dan ia mencerminkan gaya wanita dan lelaki. Supaya tidak menghadapi masalah ketika memilih rantai tangan terbaik yang sesuai dengan citarasa anda, perlu mencari ukuran yang sesuai untuk anda. Bergantung pada berat badan seseorang, ukuran pergelangan tangan boleh berubah. Terdapat perkara lain yang mempengaruhi ukuran seperti struktur pergelangan tangan atau jantina. Biasanya, lelaki cenderung mempunyai pergelangan tangan yang lebih lebar daripada wanita. Untuk model gelang dan rantai tangan tenis, anda perlu memberikan perhatian pada bentuk tangan anda semasa memakainya.

Ukuran Purata Rantai Tangan

Kami menghargai niat anda yang tidak mahu mengukur pergelangan tangan orang lain supaya kejutan anda kekal menjadi rahsia.

Untungnya, polisi pengembalian 60 hari kami akan membolehkan anda menukar rantai tangan yang anda telah beli sekiranya terdapat masalah dengan ukurannya.

Purata ukuran rantai tangan untuk wanita adalah sekitar 18 cm manakala ianya sekitar 20 cm untuk lelaki. Dan ia sama dengan pilihan rantai tangan GLAMIRA yang bersaiz sederhana.

Pengukur Rantai Tangan Percuma dari GLAMIRA

Common Ring Sizes

Bagi mereka yang menghadapi masalah dalam menentukan ukuran rantai tangan yang sebenarnya, pengukur rantai tangan akan menentukan ukuran anda dengan betul. Dengan tawaran pengeposan percuma, kami menyediakan pelanggan kami supaya mendapatkan hasil terbaik ketika mengukur rantai tangan. Jangan lupa bahawa ada kemungkinan pengukuran berbeza bergantung pada jenama yang anda sukai. Itulah sebabnya jangan lepaskan peluang ini untuk mendapatkan pengukur rantai tangan percuma anda dengan pilihan pengeposan percuma.

Sila hantarkan emel kepada kami dari service@glamira.com.my dengan nama dan alamat anda untuk menuntut pengukur rantai tangan percuma anda dengan tajuk "tempah pengukur rantai tangan". Atau, anda boleh mengisi borang ini dengan mudah untuk memohon pengukur rantai tangan percuma. Setelah selesai dengan permohonan, ia mungkin akan mengambil masa 7 hari bekerja untuk pengukur rantai tangan percuma anda dihantar ke alamat anda.

Pengukur Rantai Tangan Yang Boleh-Dicetak

Pengukur Rantai Tangan Yang Boleh-Dicetak

Sekiranya anda memiliki pencetak di rumah anda, anda boleh memuat turun pengukur rantai tangan yang boleh dicetak ini dengan format PDF. Pastikan bahawa anda tidak mengubah format semasa memuat turun supaya ukuran asalnya tidak akan berubah.

Sekiranya anda masih tidak pasti ukuran apa yang terbaik untuk anda, anda amat dialu-alukan untuk menghubungi pakar kami untuk membincangkan masalah ini dengan lebih lanjut. Hubungi Kami 

Petua Mengukur Saiz Rantai Tangan

  • Untuk rantai tangan tenis dan kulit, pastikan anda mengukur dengan tepat di atas tulang pergelangan tangan anda dan tambahkan ukuran kira-kira setengah inci untuk diukur. Dengan cara ini, rantai tangan anda tidak akan terlalu longgar atau terlalu ketat
  • Sekiranya anda ingin membeli model gelang, tutup jari anda, dan ukur tempat di mana tangan anda yang paling luas. Kemudian, dengan menggunakan carta yang disediakan oleh GLAMIRA tentukan ukuran yang akan anda pilih.
  • Kami mempunyai pilihan gelang kulit untuk lelaki. Walaupun ukuran sederhana adalah ukuran gelang rata-rata, anda boleh memastikan ukuran anda dengan carta ukuran kami.

Carta Saiz Rantai Tangan

Di bawah ini anda dapat mengetahui ukuran standard untuk rantai tangan / gelang.

MY Carta