Loading...

PEMULANGAN

Ia mungkin mengambil masa 4-5 hari bekerja sehingga seminggu untuk dana anda muncul kembali di dalam akaun anda, bergantung kepada bank anda.

Kami menawarkan Polisi Pemulangan yang sangat fleksibel, jadi anda tidak perlu risau tentang membuat pesanan dan tidak menyukainya. Polisi Pemulangan kami memberikan anda peluang untuk memulangkan produk anda dalam masa 60 hari selepas penerimaan pesanan anda selagi mematuhi syarat pemulangan. Sila baca Polisi Pemulangan kami untuk maklumat lanjut.

Anda hanya perlu mengisi borang pemulangan dalam talian kami, hantarkannya untuk menukar saiz, cetak satu salinan borang tersebut dan hantarkannya bersama produk anda. Sementara itu, anda juga boleh meminta pengukur saiz cincin percuma untuk memastikan saiz cincin baharu anda betul. Sila baca Polisi Pemulangan kami untuk maklumat lanjut.

Tidak, sila jangan hantarkan apa-apa aksesori atau item percuma bersama cincin anda apabila memulangkannya untuk menukar saiz atau membaiki. Kami tidak boleh menyimpan mana-mana item tambahan yang diterima dengan produk ini, jadi ia akan dipulangkan kepada anda selepas proses penukaran saiz atau pembaikan.

Tidak, sila jangan menservis produk anda di kedai pihak ke-3 kerana ia akan memansuhkan jaminan seumur hidup anda.

Sudah tentu boleh! Anda boleh memilih sama ada mengukir semasa membuat pesanan atau anda boleh memulangkannya untuk kami menambahkan ukiran selepas anda menerima item anda. Sila ingat bahawa menambahkan ukiran semasa anda membuat pesanan adalah percuma tetapi perkhidmatan mengukir kemudian merupakan perkhidmatan berbayar.

Tidak, kami tidak menservis produk daripada pengilang lain.

Membuang ukiran bukanlah perkhidmatan standard yang kami tawarkan.

Anda boleh menukar produk anda selagi ia menepati syarat pemulangan. Anda boleh membaca Polisi Pemulangan kami untuk lebih maklumat. Sila ingat bahawa reka bentuk tempahan khas tidak boleh ditukar atau dipulangkan.

Ya, anda boleh. Ukiran bukanlah halangan untuk menukar saiz.

Harga untuk prosedur menukar saiz bergantung kepada pilihan produk di samping perbezaan saiz semasa dengan saiz yang diingini. Jenis logam, bilangan batu, reka bentuk produk merupakan beberapa faktor yang mempengaruhi harga. Sebaik sahaja anda menghantarkan cincin anda kepada kami, kami akan memeriksanya dan menentukan jenis prosedur yang akan diikuti. Kemudian kami akan memaklumkan anda tentang harganya.