Loading...

CARA PEMBAYARAN

KAD KREDIT

KAD KREDIT

Jika anda mahu membayar dengan kad kredit anda (Visa, Master Card atau American Express) sila ambil perhatian: Jika kami mempunyai produk tersebut di dalam stok dan anda meletakkan pesanan anda sebelum 1 pm, pesanan anda akan dihantar pada hari yang sama. Kredit kad anda akan ditolak apabila cincin anda dihantar. Jika cincin tersebut perlu dihasilkan terlebih dahulu, kami tidak akan mencaj kad kredit anda sehinggan cincin tersebut telah meninggalkan premis kami.

PAYPAL

PAYPAL

Anda juga boleh membayar menggunakan paypal. Pembayaran hanya memerlukan beberapa klik. Memandangkan kami menerima duit anda daripada Paypal dengan segera, kami akan memproses pesanan anda dengan segera,atau untuk produk khusus, mula menghasilkan mereka. Jika anda memesan sebelum 1pm, pesanan anda akan dihantar pada hari yang sama jika boleh didapati dalam stok.

Vorkasse

PEMINDAHAN BANK

Selepas anda membuat pesanan, kami akan menghantar maklumat akaun bank yang anda perlu pindahkan jumlah yang dinyatakan dalam invois anda. Selepas pembayaran diterima, kami akan menghantar produk yang dipesan. Untuk melengkapkan pesanan anda , anda perlu menyatakan saiz cincin tersebut. Kami hanya boleh menghantar produk anda selepas pembayaran disahkan untuk sesuatu saiz cincin untuk produk yang tertentu. Untuk produk yang dihasilkan secara individual, produk tersebut akan dihasilkan selepas pembayaran diterima.

Ketika membuat pembayaran, sila masukkan nombor pesanan yang tertera di dalam e-mel pengesahan. Jika tidak, kesukaran mungkin akan timbul.
Pembayaran termasuk nombor pesanan anda kepada :

Account Holder: GLMR EOOD
IBAN: BG56UBBS88881900916246
BIC (SWIFT): UBBSBGSF