CINCIN PERKAHWINAN EMAS

GLAMIRA
Emas sentiasa menjadi pilihan klasik dan abadi untuk cincin perkahwinan. Rupa mesra semula jadi dan kilauan cantik membuatkan cincin perkahwinan emas romantis dan logam yang diingini. Kekerasan dan ketahanan emas bergantung kepada karat, jadi mengikut pilihan anda, anda boleh memilih karat yang diingini.
CINCIN PERKAHWINAN EMAS

CINCIN PERKAHWINAN PLATINUM

GLAMIRA
Logam paling unggul untuk cincin perkahwinan semestinya ialah Platinum. Platinum mempunyai ketahanan yang sangat tinggi jadi ia terasa lebih berat daripada logam-logam lain. Platinum 30 kali lebih jarang daripada emas dan 40% lebih berat daripada emas 14K. Ketumpatan, ketulenan dan jarang tidaknya membuatkan cincin platinum sangat berharga dan pelindung, oleh itu cincin platinum boleh bertahan selama bertahun-tahun. Lebih lagi, ia berkilau seperti sutera dan warna putih lembut yang cantik mempunyai rupa menarik yang semula jadi.
CINCIN PERKAHWINAN PLATINUM
PRODUK YANG DICADANGKAN UNTUK ANDA

GLAMIRA CINCIN PERKAHWINAN

Apabila membeli cincin perkahwinan, GLAMIRA ialah tempat yang betul. Cincin Perkahwinan adalah barang kemas yang terpenting untuk seorang lelaki dan wanita. Hadiah cinta sejati dan perjanjian sepanjang hayat untuk hidup bahagia dan diberkati! Di GLAMIRA, seluruh proses adalah mudah dan setelah anda habis membuat pilihan,anda akan mencipta Cincin Perkahwinan peribadi anda sendir! Anda yang memilih gaya,rekaan,logam atau alloi dan batuannya. Dan juga penamatan boleh mengikut kesukaan anda. Kemudian anda boleh menambahkan urkiran di atasnya

Bagaimana dan dimana anda hendak mencari Cincin Perkahwinan? Berjalan dari kedai ke kedai lain di tepi jalan memakan masa sehari suntuk. Membeli cincin perkahwinan daripada kedai dalam talian talian juga bukan jawapannya. Bagaimana jika lakukannya dengan betul dengan memilih rekaan daripada koleksi GLAMIRA dan buat penamatan khas kepada mereka? Bagaimana dengan pengkhususan cincin tersebut? Ukiran? Penamatan istimewa? Berlian yang akan memastikan perkataan saya cinta padamu! GLAMIRA mempunyai pelbagai koleksi yang boleh anda pilih. Mereka adalah Celtic , Klasik, Nipis, Mudah, Set Kembar, Duo-Adore, Memoire,Eksklusif ,Extravagant,Mewah ,Pusingan,Vintaj,dan Majesty. Anda boleh memilih gaya anda dan khaskan rekaan kegemaran anda! Apabila memilih Cincin Perkahwinan untuk wanita , ianya adalah pilihan bijak untuk memadankan cincin kepada tangan dan kepada gaya yang dia mahukan. Dengan pembelian ini, sekaranglah masanya untuk melakukannya dengan betul! Dengan cincin dari GLAMIRA, anda boleh mengkhaskan cincin untuk dipadankan dengan barang kemas sedia ada atau dengan barangan logam tertentu yang dia ada. Terdapat banyak lagi daripada emas kuning di luar sana wahai lelaki! Anda perlu bersedia untuk mencari padanan sesuai untuk warna dan rekaan! Tetapi anda boleh mempercayai GLAMIRA untuk membantu anda,dengan banyak masa terluang.

Apabila berkata mengenai Cincin Perkahwinan untuk lelaki , yang sudah terlalu lazim adalah band emas yang mudah. Hari -hari tersebut sudah lama berlalu! Bagaimana jika menunjukkan lelaki yang anda cintai bagaimana untuk menjadi lebih bergaya dan menunjukkan hubungan yang bertambah istimewa? Mungkin berlian dan platinum? Atau emas ros dan Berlian? Tidak boleh memilih antara platinum atau emas? Bagaimana dengan palladium sebagai logam berharga? Bergantung kepada anda untuk memilih cincin yang sempurna bukan untuk sebarang lelaki... Lelaki anda!

Terdapat gaya terkini yang moden dan mengujakan untuk band perkahwinan sepadan untuk pasangan. Kedua-dua cincin dalam rekaan dan gaya yang sama. Cuma saiznya yang berbeza untuk dipadankan dengan jari. Apabila melihat cincin anda, anda tahu bahawa insan istimewa anda ialah seseorang juga melihat cincin yang sama di mana jua mereka berada. Apabila cincin adalah simbol pelukan, seolah-olah anda memberi masing-masing satu pelukan. ia adalah pekara yang baik untuk diketahui. Apabila anda memilih cincin perkahwinan lelaki, anda boleh memilih daripada koleksi yang ada dan mencari rekaan yang sempurna. Setelah anda melakukannya,anda boleh memilih logam yang sesuai atau alloi untuk band tersebut. Jika anda ingin menambahkan satu dua berlian,anda boleh memilih untuk melakukannya. Mengapa tidak khaskannya dengan tarikh,kata-kata atau nama. Anda mempunyai kawalan penuh terhadap apa dan bagaimana rupa cincin tersebut.

Dengan band perkahwinan wanita , banyak lagi yang diperlukan untuk kesempurnaan. Jari yang halus tidak boleh mempunyai band yang besar dan cuai padanya. Jadi mencari padanan saiz dan gaya yang sesuai adalah penting. Apabila anda memilih rekaan daripada koleksi kami, anda boleh membuat sejenis band dengan memilih jenis logam atau alloi dan saiz berlian dan potongan.

Bagaimana dengan mencari Set Cincin Perkahwinan ? Semuanya yang anda perlukan untuk cincin ada di satu perhentian. Semua keselesaan datang dari rumah atau pejabat anda sendiri. Malahan anda boleh memesan set cincin GLAMIRA dimana-mana! Dan siapa yang tidak mahu meluangkan masa dengan insan tersayang? Ia tidak kelihatan begitu romantik untuk bersama dengan insan tersayang dan kerani jualan,hari demi hari,bukan? Amat tidak sesuai...

Apabila anda mempunyai insan istimewa ,anda perlu membuktikan bahawa anda mempunyai insan istimewa. Tunjukkan ia dengan band perkahwinan berlian ! Band perkahwinan berlian bukan sahaja mempunyai rekaan band yang anggun, tetapi juga sedikit kilauan untuk merempahkan perkara! Tunjukkan dunia bahawa anda adalah di atas orang lain mengenai fesyen band perkahwinan. Tunjukka dunia "percikan" cinta anda!

Tradisi berpanjangan Cincin Perkahwinan Emas yang boleh ditemui di GLAMIRA. Anda boleh memilih pelbagai pilihan rekaan koleksi cincin. Kemudian anda boleh mengkhaskan mereka dengan pilihan anda. Pilihlah berlian yang kecil atau besar. Pilih potongan dan tambahkan ukiran. Bagaimana dengan menambahkan penamat di permukaan emas? Terdapat banyak penamat yang boleh dipilih. Seperti gilapan,dan matte. Tetapi bagaimana dengan Sandblasted dan Berus Wayar ? Terdapat pelbagai jenis penamat yang anda boleh dapatkan dengan rekaan cincin.

Mahu menjadikannya lebih "hangat"? Mengapa tidak mengambil rekaan tradisional dan serlahkan diri anda daripada seleksi Cincin Perkahwinan Emas Ros ? Emas ros mempunyai lebihan hue merah dan memberikan pujian yang indah untuk rupa anda. Anda boleh memadankan warna rambut anda dengan mata anda yang hijau. Emas ros ialah cara yang indah untuk "menggegarkan" apabila memilih cincin kahwin anda.

Apakah kekecohan tentang Cincin Perkahwinan Emas Kuning ? Cincin Perkahwinan Emas Kuning ialah pilihan fesyen yang paling bertahan lama. Semenjak penemuan emas, ia telah digunakan sebagai perhiasan. Masa demi masa, tukang emas yang mula membentuk logam menjumpai lebih banyak cara untuk mencipta seni yang kreatif. Jika anda merasakan bahawa seni sudah berhenti membangun, ia adalah salah. Kesenian berterusan selepas beberapa milinea untuk terus membangun dan berkembang. Alloi yang mencipta warna meriah masih berasal dengan piawaian emas kuning yang mereka barang kemas bergaya dan barangan yang kukuh untuk menghiasi manusia selamanya.

Apabila tiba masa untuk memilih emas anda,anda sentiasa boleh membuat pilihan dengan Cincin Perkahwinan Emas Putih . Emas putih adalah logam yang membawa kecantikannya ke tahap yang seterusnya. Rekaan yang menunjukkan kekuatan dan putih ialah warna kesucian! Gaya unik anda akan mengagumkan semua orang!

Terdapat satu lagi logam yang lebih berharga daripada emas. Platinum ! Apabila anda memilih Cincin Perkahwinan Platinum , anda memilih logam yang paling berharga untuk pembuatan barang kemas. Strukturnya bukan hanya berdasarkan kesempurnaan,tetapi juga memberikan latar berlian anda asas yang berkelas dan cantik. Platinum juga logam yang sangat kuat dan tahan daripada bengkokan dan calar.

Bagaimana jika anda memeriksa logam terkini dan mengambilkira Cincin Perkahwinan Palladiumuntuk jari anda. Palladium ditemui pada penghujung abad dan sangat jarang ditemui. Palladium juga digunakan dengan emas untuk mencipta alloi emas putih. Emas putih kelihatan sama tetapi kurang tumpat daripada Platinum ! Jadi ia boleh dibentuk dengan cara yang lain daripada platinum. Jadi palladium lebih tumpat daripada emas kuning dan kurang tumpat daripada platinum! Sangat banyak pilihan!

Anda mungkin perasan apabila melihat kepada Cincin Perkahwinan ciri khas yang telah dicap atau disebutkan tentang cincin tersebut. Bagus untuk memancarkan cahaya kepada perkara yang dikenali sebagai ciri khas. Ciri khas dicap pada logam yang paling berharga untuk menyatakan komposisi alloi mereka. Contohnya, emas 375 dikenali sebagai emas 9 karat,dan emas 575 dikenali sebagai emas 14 karat. 750 ialah 18 karat. Anda perlu tahu ciri khas yang dijumpai pada hampir semua logam berharga. Perak , emas, Platinum dan palladium dikebanyakan negara di seluruh dunia. Jadi apabila anda memilih logam dan alloi, kini anda tahu apa makna semua nombor ini. Adalah sangat penting untuk anda tahu bahawa GLAMIRA mengambil berat dalam mencipta

Cincin Perkahwinan anda dengan spesifikasi yang anda mahukan. Khaskan dengan cara yang anda layak. Semua cincin adalah produk yang unik kerana semua faktor yang menjadikan cincin anda istimewa adalah ia dipilih oleh anda!

Terdapat pelbagai tradisi yang dikaitkan dengan Perkahwinan . Salah satu tradisi yang terkenal ialah Cincin Perkahwinan celtic . Mengapa tidak melihat seleksi luas cincin celtic yang ada dilaman web GLAMIRA ? Ia bergantung kepada anda untuk mengambil rekaan dari koleksi dan kemudiannya membuatkan Cincin Perkahwinan khas anda. Anda boleh memilih logam atau alloi. Anda boleh memilih penamatan seperti kilauan atau matte. Anda juga boleh mempunyai rekaan multi logam untuk memadankan dengan kemudahan atau kompleks anda.

Jika anda mempunyai kerisauan tentang padanan Cincin Perkahwinan anda, jangan lupa bahawa GLAMIRA boleh mengkhaskan cincin anda untuk Kesesuaian Selesa Jadi anda boleh memakai cincin anda tanpa ketidakselesaan. Ingatlah bahawa jika anda tidak dapat mencari padanan sesuai di laman web, anda boleh menghubungi khidmat pelanggan GLAMIRA dan mereka akan membantu anda dalam mencari penyelesaian kepada isu fizikal dan keselesaan.

Apabila perkataan tidak boleh menjelaskan, atau apabila mereka boleh, anda hampir boleh memilik segalanya dengan tulisan pada cincin anda. GLAMIRA mempunyai Ukiranuntuk anda menambah nama,tarikh atau ucapan pendek pada Cincin Perkahwinan anda. Ukiran boleh dibuat dengan sebarang gaya yang anda mahukan. Sudah tentu , terdapat had untuk saiz dan nombor perkataan yang anda mahu tetapi GLAMIRA telah menguruskannya untuk anda.

Apabila berkata tentang Cincin Perkahwinan , anda boleh memilih apa yang kedai barang kemas tawarkan.. Atau..anda boleh melawati laman web GLAMIRA dan mencipta sendiri Cincin Perkahwinan khas atau band dengan semua ciri yang anda mahu! Tiada yang lebih indah daripada memilih Cincin Perkahwinan khas daripada Cincin Perkahwinan klasik . Pusaka dan legasi adalah dua perkataan ynag mungkin ramai mahu kongsikan dengan anak-anak mereka. Memilih gaya klasik akan memastikan adat yang berterusan. Selamanya! Dengan Cincin Perkahwinan klasik,anda mempunyai banyak pilihan penamat daripada penggilap ke matte dan banyak gaya matte yang berbeza yang boleh dipilih.

Untuk mereka yang mempunyai jari yang halus, GLAMIRA cadangkan untuk melihat koleksi Cincin Perkahwinan nipis . Tidak perlu mencati tinggi dan rendah untuk cincin yang tidak membuat jari anda kelihatan kecil. Band yang nipis akan menyerlahkan ciri kemas dan elegan anda dengan sempurna.

Rupa retro sering terkenal untuk perkahwinan, jadi ia boleh menjadi Cincin Perkahwinan Vintajdan anda boleh reka khas untuk rupa Vintaj anda sendiri. Mengambilkira pelbagai pilihan yang ada di GLAMIRA. Setelah anda memilih rekaan,anda boleh memilih gaya anda dan khaskan rekaan kegemaran anda! Selepas pesanan anda dibuat, tukang kemas GLAMIRA akan mengambil alih dan mereka kecantikan unik anda! Sama seperti anda. Unik dan cantik.

Loading...