x
 
   
Pendapat pelanggan tentang Glamira.

Pendapat pelanggan tentang Glamira.

Kami amat berbesar hati untuk menyaksikan memori yang dibina disini di GLAMIRA. Senyuman anda bermakna untuk kami dan kami mahu memastikan setiap orang juga melihatnya.

We are delighted to witness cherished memories created here at GLAMIRA. Your smiles mean the world to us and we want to make sure everyone else sees it too.

 • Christoph Klinkmüller

  Ivana Pavliková

  Slovakia

  Semestinya memenuhi jangkaan kami. Cincinnya amat sempurna. Cincin perkahwinan yang mudah dan kedua-dua cincin adalah sangat selesa untuk dipakai.

 • Caroline Chassard

  Caroline Chassard

  Belgium

  Saya memilih cincin sebagai gabungan sapphire putih dan berlian. Hanya satu perkataan apabila menerimanya, WAHOU! Ianya sangat hebat, dan lebih cantik daripada yang dibayangkan. Waktu penghantaran adalah tepat. Saya sangat gembira dan amat mencadangkan laman web ini.

 • Emma

  Emma

  Sweden

  Cincin yang mampu dibeli dan saya boleh mengkhaskannya mengikut keinginan saya. Saya sangat berpuas hati dengan cincin saya yang cantik.

 • Benjamin Borg

  Benjamin Borg

  Sweden

  Cincin yang luar biasa! Ia nampak cantik dalam gambar dan lebih cantik dalam dunia nyata. Kualiti yang baik dan cincin yang sempurna.

 • Marek Zajicek

  Marek Zajicek

  United Kingdom

  Saya sangat sangat berpuas hati terutamanya dengan khidmat pelanggan, mereka sentiada respon dengan cepat dan membantu saya dengan segala isu yang saya anda tidak kira siang atau malam. Cincin yang sangat cantik dan si dia telah bersetuju :) Jadi saya amat gembira :) Berbanyak-banyak terima kasih.

 • Arinson

  Arinson

  Spain

  Tawaran yang hebat, dalam beberapa situasi saya bercakap dengan khidmat pelanggan dan mendapat respon yang cepat dan dihormati. Gadis saya sukakan cincin tersebut, kerana rekaan dan gayanya, penamatan yang baik dan tona yang sekata. Sekali lagi ,penilaian yang cemerlang.

 • Alessandro

  Alessandro

  Itali

  Saya beli cincin ini pada 02/06/2017 untuk lamaran perkahwinan. Cincin yang sangat menawan. Kualiti dan rekaannya sangat cemerlang. Semuanya sempurna.

 • Marcelka

  Marcelka

  Slovakia

  Cincin yang cantik, kualiti sempurna, tiba dalam masa seminggu, dibungkus dengan baik, bersama sijil dan kotak yang cantik. Komunikasi e-emel yang baik. Saya sangat berpuasa hati dan akan mencadangkannya.

 • Sander

  Sander

  Denmark

  Cincin yang cantik yang menggembirakan bakal isteri saya. Penghantaran Laju, harga yang baik dan batuan yang cantik.

 • Christoph Klinkmüller

  Christoph Klinkmüller

  Germany

  Sangat Berpuas Hati
  Benar-benar menepati jangkaan kualiti kami. Cincin tersebut adalah sempurna. Harga berpatutan untuk cincin perkahwinan dan kedua-dua cincin sangat selesa dipakai.

 • Isabel

  Isabel

  Sweden

  Saya sangat berpuas hati dengan cincin pertunangan saya. Ia sangat selesa dan mudah dipakai. Saya membeli berlian 0.25 karat dan batuan sisinya juga adalah berlian. Harga yang berpatutan! Bersinar dengan cantik.

 • Hanna Tietgen

  Hanna Tietgen

  Germany

  Cincin yang sangat cantik dan kualiti yang baik. Ia memberikan rasa yang selesa di jari saya. Saya amat berpuas hati.

 • Alixant Timothee

  Alixant Timothee

  Perancis

  Cincin pertunangan yang cantik! Kualiti yang berpatutan dengan harga. Sangat elegan dan saya mencadangkannya.

 • Leveque Maxime

  Leveque Maxime

  Perancis

  Cincin yang sangat cantik dengan batuan yang diserikan dengan logam,dengan bentuk yang asli.