x
 
   
 

BANTUAN & PENDIDIKAN

Panduan anda di sini untuk segalanya yang anda perlu tahu tentang daya tarikan barang kemas.

PENDIDIKAN BERLIAN

PENDIDIKAN BERLIAN
Berlian ialah permata yang unik dengan rasa cinta yang berkekalan. Mereka membawa kecantikan tiada tandingan sebaik sahaja dibentuk menjadi barang kemas dan inilah sebab mengapa masyarakat menganggap mereka sebagai berkelas dan elegan. Klik disini untuk mempelajari lebih lanjut tentang batuan yang hebat ini.
PENDIDIKAN BERLIAN

PENDIDIKAN BATU PERMATA

PENDIDIKAN BATU PERMATA
Batu permata boleh menjadi sangat menarik untuk hiasan mata. Anda mempunyai Emerald yang bersinar,Sapphire yang berwarna biru, Ruby yang merah menyala dan lain-lain. Setiap satu daripadanya boleh diubah dalam saiz dan potongan yang berbeza. Belajar lebih lanjut tentang sifat batu permata yang hebat disini.
PENDIDIKAN BATU PERMATA

PANDUAN CINCIN PERTUNANGAN

PANDUAN CINCIN PERTUNANGAN
Sekali seumur hidup anda berpeluang menemui insan istimewa and apa yang lebih baik daripada perlambangan cinta sejati selain cincin pertunangan? Kami di GLAMIRA mengenalpasti kepentingan memilih cincin yang paling sesuai dan untuk itu kami menawarkan panduan yang boleh membantu anda memilih cincin pertunangan yang terbaik untuk insan tersayang. Bealajar lebih lanjut tentang cincin pertunangan.
PANDUAN CINCIN PERTUNANGAN

PANDUAN CINCIN KAHWIN

PANDUAN CINCIN KAHWIN
Cincin Perkahwinan melambangkan infiniti dan cinta melangkaui masa. Ia adalah peringatan tentang komitmen antara dua individu yang berjanji akan menghargai satu sama lain selama-lamanya. Lihat panduan cincin kahwin kami yang akan membantu anda memilih cincin perkahwinan yang akan anda pakai seumur hidup.
WEDDING RING GUIDE
boderTEROKAI LAGI
 • PERBANDINGAN BATUAN

  PERBANDINGAN BATUAN
  Berlian, Sapphire putih dan kristal Swarovski crystals mungkin kelihatan sama pada mata kasar tetapi sebaliknya semua batu ini menampilkan kualiti yang unik,faedah dan beberapa keadaan yang mana anda akan dapati sesuai dengan pelbagai majlis. Klik disini untuk mengenalpasti perbezaan mereka sebelum anda memilih batuan yang betul untuk majlis anda.

 • PANDUAN BIRTHSTONE

  PANDUAN BIRTHSTONE
  Birthstone mempunyai jalan yang jauh untuk mengaitkan bulan kelahiran anda dengan batu permata yang jarang ditemui dan eksklusif. Mereka dianggap sebagai hadiah yang amat bermakna untuk pelbagai jenis majlis dan semuanya memiliki kekuatan yang unik. Belajar lebih lanjut tentang batu permata disini.

 • PENDIDIKAN BERLIAN BERWARNA

  PENDIDIKAN BERLIAN BERWARNA
  Berlian berwarna semulajadi adalah amat terkenal kerana jarang dijumpai, cantik dan eksklusif.
  Anda boleh mendapati mereka dengan pelbagai warna seperti merah jambu, coklat, kuning dan lain-lain. Belajar lebih lanjut tentang berlian berwarna disini.

 • PENDIDIKAN MUTIARA

  PENDIDIKAN MUTIARA
  Manusia pra sejarah adalah yang pertama menjumpai kecantikan mutiara. Permata ini dicipta oleh alam semulajadi tanpa bantuan manusia dan dianggap sebagai hadiah yang unik untuk para wanita. Ia juga dikaitkan dengan Bulan dan planet Venus. Belajar lebih lanjut tentang kelebihan mutiara disini.

 • PANDUAN SAIZ CINCIN

  PANDUAN SAIZ CINCIN
  Salah satu langkah terpenting dalam memilih cincin untuk saat paling bermakna dalam hidup anda ialah memilih saiz yang betul. Terdapat beberapa syarat berbeza yang mungkin memberi kesan terhadap proses ini. GLAMIRA menyediakan anda panduan saiz cincin serta peluang untuk memesan pengukur saiz cincin untuk ukuran yang lebih tepat. Maklumat lanjut disini.

 • PANDUAN SAIZ GELANG

  PANDUAN SAIZ GELANG
  Perkara terpenting ketika memilih gelang ialah saiz pergelangan tangan. klik disini untuk mengenalpasti apa yang anda perlu tahu supaya anda mendapat ukuran yang tepat.

 • MENGAPA MEMILIH GLAMIRA?

  MENGAPA MEMILIH GLAMIRA?
  Kami di GLAMIRA komited untuk memberikan servis pelanggan berkualiti tinggi sekali gus menyediakan produk dengan kualiti tertinggi. Klik disini melihat sebab-sebab lain untuk memilih GLAMIRA untuk majlis istimewa anda.

 • SOALAN YANG SERING DITANYA

  SOALAN YANG SERING DITANYA
  Kami di GLAMIRA amat memahami bahawa ini mungkin proses terpenting dalam hidup anda dan kerana itulah kami yakin kami mahu menjawab segala persoalan anda supaya anda yakin anda telah membuat pilihan yang betul. Klik disini untuk melihat soalan yang sering diajukan.