Loading...

Rekaan anda

Cincin Lelaki Universe Uranus

Pergi ke butiran produk

Cincin Lelaki Universe Uranus

Bergaya Eksklusif - Lihat lagi

Harga ini sehingga 55% lebih rendah berbanding kedai barang kemas tradisional. [?]

GLAMIRA komited untuk menawarkan harga terbaik kepada pelanggan tanpa berkompromi dengan kualiti tinggi. Berikut adalah isi utama yang membantu kami mencapai misi ini:

 • Mewujudkan akar dalam pasaran barang kemas
 • Terus dari sumber
 • Kerjasama jangka masa panjang dengan pembekal yang diyakini untuk sumber beretika.
 • Kelebihan operasi atas talian
 • Tiada stok - Dapatkan apa yang anda mahu, bukan apa yang kami ada
 • Pakar dalaman
 • Tiada caj tersembunyi

Klik disini jika mahu maklumat lanjut tentang Polisi Harga kami

RM3,075.00
Penghantaran Percuma
Polisi Pulangan 60 Hari

  Anggaran masa penghantaran : Isnin, 10 Okt

Lihat Pilihan Penghantaran

 • Pengendalian Pesanan Standard (PERCUMA)

  Anggaran masa penghantaran: Isnin, 10 Okt
  RM0.00
 • Penghantaran Ekspres

  Anggaran masa penghantaran: Jumaat, 07 Okt
  RM100.00
 • Penghantaran Premium

  Anggaran masa penghantaran: Khamis, 06 Okt
  RM172.00

Anda boleh memilih cara penghantaran di daftar keluar.

Jika bayaran melalui pindahan bank, masa anggaran penghantaran akan dikira dari hari bayaran diterima.
Extended WarrantyPilih satu Pelan Perlindungan Lanjutan

Pelan Perlindungan Lanjutan

Pelan Perlindungan Barang Kemas ialah pelan perkhidmatan lanjutan yang memberikan anda perkhidmatan tambahan yang tidak dilindungi oleh Jaminan Seumur Hidup yang standard. Pelan ini membolehkan perlindungan yang lebih luas untuk barang kemas anda sebagai tambahan kepada Jaminan Seumur Hidup anda.

Bandingkan pelan

Anda boleh memilih pelan perlindungan lanjutan anda pada beg membeli-belah.

Maklumat

Umum
No. ProdukSMR174
Comfort FitYa
GenderLelaki
Width8,5 mm
Thickness1.5 mm
SolidYes

Maklumat

Umum
No. ProdukSMR174
Comfort FitYa
GenderLelaki
Width8,5 mm
Thickness1.5 mm
SolidYes
Nilaian & Kajian-kajian Semula

Produk ini belum menerima sebarang ulasan lagi.

Nilaian Purata
96.9830% of 100
4.85
Bilangan Ulasan
11690
Lihat semua ulasan dan penilaian Glamira untuk mengetahui pendapat pelanggan lain mengenai produk dan perkhidmatan GLAMIRA. Anda juga boleh menulis ulasan anda sendiri dan berkongsi pengalaman anda dengan melawati halaman produk kami. Lihat Semua Ulasan Produk GLAMIRA.

Ketahui apa yang pelanggan fikirkan tentang perkhidmatan kami, dengan lebih daripada 10,000 ulasan di laman tinjauan bebas.

trustpilottrustpilot
trustpilot4.7Cemerlang

Butiran Penghantaran

 • Anggaran masa penghantaran:
 • Penghantaran percuma melalui:
 • DHL
 •  Penghantaran Percuma
 •  Ukiran Percuma
 •  Kotak Hadiah Percuma
 •  Pilihan Pembungkusan Tanpa Nama
FAEDAH TAMBAHAN DENGAN PEMBELIAN INI
 • 60 Day Return Policy

  Polisi Pulangan 60 Hari Kami amat komited untuk memastikan kepuasan anda. Diukir atau tidak; Jika anda tidak gembira dengan pilihan anda,sila pulangkan dalam masa 60 hari.

 • 60 Day Resizing Policy

  Polisi 60 hari Penukaran Saiz perkara hebat dengan sedikit maklumat. GLAMIRA akan membantu anda menyimpan rahsia kejutan dan menukar saiz cincin anda, sekali,dengan percuma dalam masa 60 hari pertama resit anda.

 • Lifetime Warranty

  Waranti Seumur Hidup Kami berdiri di belakang produk-produk kami dengan pemulangan dan polisi waranti seumur hidup untuk semua produk. Setiap pesanan dibuat dan dijaga dengan berhati-hati oleh pakar kami, dari saat yang pertama. Nikmati kualiti hasil profesional dan yakinlah bahawa barang kemas rekaan unik anda akan kekal sepanjang hayat.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  Kepuasan Dijamin 100% Sokongan berorientasikan pelanggan kumpulan khidmat pelanggan GLAMIRA akan berbesar hati untuk membantu anda melalui saat terindah hidup anda. Misi kami ialah kepuasan anda;ambil masa anda untuk mengenalpasti rekaan yang sempurna, sementara kami menguruskan yang lain-lain.

 • Custom Made Jewellery

  Barang kemas yang dibuat khas beserta ID produk yang unik Produk diperibadikan anda ialah barang kemas yang unik. Untuk menunjukkannya, kami meletakkan ID produk yang unik pada setiap produk yang kami cipta khas untuk anda. ID produk unik anda juga merupakan indikasi untuk jaminan seumur hidup anda.

 • Fast Delivery

  Penghantaran Laju Masa ialah kata kunci yang penting dalam mengelolakan kejutan untuk lamaran atau perkahwinan. GLAMIRA berbangga untuk menawarkan Penghasilan dan penghantaran segera dalam pasaran.
  Kami juga menawarkan penghantaran percuma kepada semua pesanan. Tambahan lagi, jika anda mahu menjadikan pesanan anda sebagai satu kejutan, hanya pilih pilihan bungkusan anonymos semasa beli keluar dan kami akan menghantar produk tanpa logo GLAMIRA pada bungkusannnya.

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  Sijil Autentik untuk Brilliants dan Pakar dalaman Permata gemologi memeriksa segala berlian dan permata GLAMIRA dengan berhati-hati sebelum meluluskan sijil kepada mereka. Setiap pesanan datang dengan sijil. Jika anda berminat dengan berlian bersijil GIA (Gemological Institute of America), Servis Khidmat Pelanggan kami amat gembira untuk membantu anda.

 • Allergy-Free Material

  Bahan Tanpa Alergi Logam berkualiti tinggi dan batuan yang digunakan dalam penghasilan kami adalah bebas alergi. Apabila memakai barang kemas, keselesaan adalah sama penting dengan barang kemas itu sendiri. Matlamat kami adalah untuk memastikan bahawa barang kemas rekaan unik yang anda khaskan bukan saja kelihatan cantik, tetapi juga selesa.

 • Years of Experience

  Pengalaman Bertahun-tahun Disebabkan oleh pengalaman bertahun-tahun sikap profesional dan sentiasa mencuba untuk meningkatkan kerja kami, GLAMIRA telah tersebar ke pelbagai negara dan mempunyai cawangan di serata dunia. Memesan daripada kami akan memastikan barang kemas yang menggambarkan dedikasi dalam bidang ini dan pengalaman bertahun-tahun.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Ditubuhkan di Heilbronn - Jerman , memberikan kualiti terbaik sejak 2008 Akar GLAMIRA diwujudkan di Jerman membuatkan kami berbeza dari tukang kemas lain dalam dua kata kunci utama : kualiti dan ketepatan masa. Diwujudkan dan proses pengujian sepanjang tahun berpengalaman dan disiplin membenarkan kami menawarkan servis dan barang kemas dengan kualiti tertinggi.

 • Direct from the source

  Langsung dari sumber Semua batu permata dan barang kemas. Setiap langkah di model runcit tipikal mempengaruhi harga akhir produk. Kamilah pengilangnya, meliputi segala fasa yang terlibat dalam prosesnya, dari sentuhan pertama pen dan kertas , hinggalah produk diserahkan kepada penghantar. Dengan mengecualikan diri dari peniaga,pengimport,pemborong dan kedai tepi jalann, kami mampu memberi penjimatan yang besar kepada para pelanggan.

 • Conflict free diamonds, gemstones and metals

  Berlian , permata dan logam berharga bebas konfli Logam berharga dan batuan sering dilombong dalam keadaan yang teruk di seluruh dunia. Di GLAMIRA , kami menjamin bahawa semua berlian, permata dan logam yang digunakan dalam penghasilan barang kemas kami adalah bebas konflik, berasal dari sumber beretika dan kawasan bebas keganasan seiring dengan Kimberley Process.

Logo GLAMIRA di dalam

Setiap cincin jenama Glamira terukir di dalam logo kami, seperti yang ditunjukkan dalam gambar. Pilih sama ada anda mahu logo kami terukir di dalam jalur.

Logo GLAMIRA di dalam Logo Dimatikan Logo Pada

Tourmalin Paraiba

Turmalin Paraiba adalah jenis turmalin yang sangat jarang berlaku yang menonjolkan warna neon biru, hijau, dan biru-hijau. Dicipta makmal paraibas mempunyai sifat yang sama dengan yang semula jadi. Populariti batu yang luar biasa ini berasal dari hubungannya dengan kehidupan, cinta, dan bumi melalui kesannya pada chakra. Potongan profesional lebih menonjolkan kecemerlangan luar biasa dan warna unik batu ini.

Berlian

Berlian ialah permata yang diminati sejak zaman dahulu. Dibentuk untuk ratusan milia di permukaan bumi jutaan tahun dahulu, berlian ialah permata yang paling keras. Ia juga dikenali sebagai "ratu permata dan permata ratu". Di Glamira, ia dijamin sebagai berlian yang "bebas konflik".

Paraiba Tourmaline

Paraiba tourmaline is a very rare variety of tourmaline that stands out for its neon blue, green, and blue-green colours. Lab-created paraibas have the same properties as natural ones. The popularity of this fabulous stone comes from its relation with life, love, and earth through its effects on chakras. A professional cut further brings out the extraordinary brilliance and unique hues of these stones.

Kuarza Lemon

Dikelaskan sebagai batu semi-berharga, Topaz Hijau berbeza daripada Topaz Biru kerana warna hijaunya yang sering dikaitkan dengan kesetiaan dan kasih sayang. Topaz Hijau memberikan kedamaian jasad dalam, kebijakan dan membantu menyelesaikan masalah dan mendapatkan kesihatan yang baik.

Zultanite

Classified as a semi-precious stone, Zultanite amazes with its unique colour-changing feature. Depending on the source of light and from different directions this very rare found gemstone is visible in different hues. Lime green in daylight and peach and cherry pink in dim light.

Lab Grown Diamond

Lab-grown diamonds offer all the benefits of natural diamonds without the environmental and ethical concerns often raised by mining. The process and materials involved in creating diamonds are exactly the same as for the conventional kind - the steps just take significantly less time. It's a green process that substitutes diamond, makes a very strong heat process and produces a clone. A carbon-free diam is produced from the diamond itself. These diamonds are now indistinguishable from each other and thus all graded based on the 4Cs (cut, colour, clarity and carat) by labs such as HRD and IGI.

Topaz Hijau

Dikelaskan sebagai batu semi-berharga, Topaz Hijau berbeza daripada Topaz Biru kerana warna hijaunya yang sering dikaitkan dengan kesetiaan dan kasih sayang. Topaz Hijau memberikan kedamaian jasad dalam, kebijakan dan membantu menyelesaikan masalah dan mendapatkan kesihatan yang baik.

Nilam Hijau

Dikelaskan sebagai batu berharga, Nilam Hijau memiliki warna istimewanya daripada hijau pudina cair ke hijau pekat gelap menerusi kehadiran besi. Baru permata jarang ini sangat menenangkan dan menyejukkan mata dan menimbulkan kepercayaan si pemakai.

Nilam Oren

Dikelaskan sebagai batu berharga, Nilam Oren membuatkan jantung penggemar warna jingga berdegup kencang. Warna jingga pudar ke jingga kemerahan menenangkan hati dan minda, serta membebaskan fikiran negatif anda dan mengaktifkan tenaga riang.

Berlian

Berlian ialah permata yang diminati sejak zaman dahulu. Dibentuk untuk ratusan milia di permukaan bumi jutaan tahun dahulu, berlian ialah permata yang paling keras. Ia juga dikenali sebagai "ratu permata dan permata ratu". Di Glamira, ia dijamin sebagai berlian yang "bebas konflik".

Berlian Hitam

Berlian Hitam adalah Berlian yang mempunyai struktur kristal yang lain yang dipanggil polycrystalline. Ia bermakna seakan banyak berlian yang dipecahkan bersama. Kerana strukturnya yang mempunyai kristal karbon tulen, ia dipanggil sebagai "Karbonado". Namun, secara teknikalnya mereka adalah berlian yang lebih keras dan lebih jarang ditemui daripada berlian.

Nilam Merah Jambu

Diklasifikasikan sebagai batuan berharga, Nilam Merah Jambu dikira sebagai amat jarang ditemui sehingga deposit baru ditemui di Madagascar,apada tahun 1990 an. Merah jambu adalah warna yang paling jarang untuk nilam. Batuan ini boleh datang dalam pelbagai warna, dari merah jambu bayi ke nyata, magenta pekat. Ia dikatakan bahawa, Nilam Merah Jambu melambangkan kesetiaan, kepercayaan dan keikhlasan ,oleh itu mereka sangat terkenal apabila melibatkan pemilihan batuan untuk Cincin Pertunangan.

Garnet Rhodolit

Diklasifikasikan sebagai batuan semi berharga, Rhodolit Garnet telah berkembang mengikut piawaian barang kemas permata kerana warnanya yang menarik dan fakta bahawa ia selalunya sangat bersih, tiada kekurangan dan kemasukan. Namanya berasal dari berkataan Greek “rhodon” yang bermaksud ros. Dalam Hindu, ia dikaitkan dengan chakra akar dan dipercayai bahawa ia menggalakkan aktiviti seksual sihat, perasaan stabil dan keselamatan. Ia juga menggalakkan kejayaan perniagaan dan membantu meningkatkan keyakinan diri.

TOPAZ BIRU LONDON

Satu daripada warna batuan semi berharga keluarga topaz, Topaz Biru London pastinya istimewa dan eksklusif kerana warnanya yang gelap. Dengan warna gelap ini, Topaz Biru London menyerlah dan disukai oleh mereka yang mahukan segalanya kecuali biasa. Dengan hijau tinge yang spesifik, dan tona bawah yang gelap kelabu,Topaz Biru London adalah sempurna untuk Cincin Pertunangan jika anda mahu tunjukkan bagaimana luar biasanya cinta anda. Ini adalah permata yang bukan saja akan mengambil perhatian anda, tetapi juga mampu membuat komunikasi dan kebolehan ekspresif anda akan lebih kuat.

Morganit

Diklasifikasikan sebagai batuan semi berharga, Morganit dikira sebagai permata yang semulajadi,lain daripada yang lain dan hebat yang boleh dijumpai hanya di beberapa tempat di dunia. Ironinya, harganya tidak melambangkan kejarangannya. Penerangan yang paling tepat mempunyai perkataan seperti jarang, bersinar, tahan, kejelasan luar biasa dan hebat. Warna yang secara semulajadi disebabkan oleh sentuhan manganese,mungkin berubah dari merah jambu perak yang jelas, ke pic dan merah jambu ungu, menjadikan Moganit luar biasa. Sama seperti Zamrud Hijau, Morganit ialah simbol cinta sejati, yang boleh disebabkan oleh sebab bahawa kedua-dua batuan adalah jenis Beryl. Pilihan terbaik untuk Cincin Pertunangan atau sebagai hadiah untuk majlis istimewa.

Kecubung

Diklasifikasikan sebagai batuan semi berharga, Kecubung ialah kepelbagaian unggu untuk mineral Kuarza. Kecubung mendapatkan warna cantik mereka daripada sisia besi dalam struktur kristalnya, walaupun mereka juga boleh diwarnakan oleh pendedahan radiasi semulajadi.

Turmalin Hijau

Diklasifikasikan sebagai batuan semi berharga, Tourmalin Hijau (Verdelite) digabungkan dengan pelbagai logam untuk membentuk badan boron silikat yang mempunyai struktur kristal paling kompleks. Ia mendapat warna hijaunya yang bernilai kerana krome dalam strukturnya. Batuan ini dipercayai boleh menangkap tuah, kejayaan, kelimpahan dan kekayaan.

Sitrin

Diklasifikasikan sebagai batuan semi berharga, Sitrin diambil daripada citrine, buah yang kuning seperti lemon-yang bermaksud “lemon” dalam pelbagai bahasa, ialah Kuarza kuning dan/atau kepelbagaian oren. Menjadi satu permata yang terkenal dan mampu dibeli, ia juga dikaitkan dengan kejayaan dan kekayaan.

Zamrud

Diklasifikasikan sebagai batuan berharga, Zamrud ialah batuan bernilai;warna hijau yang lebih mendalam dan nyata. Zamrud, dikalangan permata yang paling jarang, mempunyai tanda lahir yang bermaksud banyak kemasukan dan ciri permukaan. Sebagai permata Venus, Zamrud ialah simbol keabadian dan kelahiran semula.

Topaz Biru

Diklasifikasikan sebagai batuan semi berharga, Topaz ialah batuan yang ditemui dalam kristal yang besar dan sempurna dan boleh dipasang ke permata ribuan karat. Ia berbeza dalam majlis berbeza sebagai sesuatu yang tidak berwarna, atau kekuningan. Dengan kekerasan yang kukuh digabungkan dengan kelimpahan relatif, Topaz dengan biru semulajadi adalah sangat jarang.

Garnet

Diklasifikasikan sebagai batuan semi berharga, Garnet ialah kombinasi beberapa mineral yang berkait dan mempunyai ciri fizikal dan kristal yang hampir sama. Garnet mempunyai pelbagai warna dan saiz. Namun, warna Garnet yang paling diketahui ialah merah gelap dan dikira sebagai batuan kesetiaan luhur.

Delima

Dikelaskan sebagai batu permata, Delima, menjadi keras, tahan lama dan jarang, adalah salah satu permata yang sangat diingini. Malah rubi lutsinar dengan saiz besar lebih jarang daripada berlian. Delima telah menjadi simbol daya hidup dan kerabat diraja selama berabad-abad.

Nilam

Diklasifikasikan sebagai batuan berharga, Nilam ialah jenis corundum dan sejenis batuan lut, yang lazimnya biru yang dikaitkan dengan keamanan dan kebahagiaan. Ia nombor dua dengan delima selepas berlian dari segi kekerasan.

Nilam Putih

Diklasifikasikan sebagai batuan berharag, nilam putih ia sejenis sapphire yang tiada warna. Nilam mengambil namanya dari tempias elemen semasa ia dibentuk. Nilam Putih bebas dari sentuhan elemen tersebut yang membuatknnya jarang dan unik.

Opal berapi

Diklasifikasikan sebagai batuan berharga, opal berapi ialah bentuk opal yang lut cahaya yang sel