x
 
   
Swarovski Crystal Jewellery

KRISTAL SWAROVSKI

Swarovski ialah sebentik kristal yang dihasilkan dengan kaca dan serbuk silikon oksida yang dicairkan bersama-sama , dipotong dengan halus dan dibentuk dengan teknologi tinggi.

CINCIN Pertunangan KRISTAL SWAROVSKI

CINCIN Pertunangan
KRISTAL SWAROVSKI

Anting-anting KRISTAL SWAROVSKI

Anting-anting KRISTAL SWAROVSKI

CADANGAN PRODUK UNTUK ANDA
boderTEROKAI LAGI

KRISTAL SWAROVSKI

Swarovski ialah sebentuk kristal yang dihasilkan dengan kaca dan serbuk silikon oksida yang dicairkan bersama-sama , dipotong dengan halus dan dibentuk dengan teknologi tinggi. Kristal biasanya dihebatkan dengan salutan yang melitupi permukaannya, yang memberikan mereka kilauan seperti berlian. Selain daripada kehebatan,ketulenan kosisten,kualiti tiada tandingan,apa yang membezakannya daripada yang lain ialah potongannya memberikan sinaran seolah-olah berlian apabila dibawa kepada cahaya. Mereka ialah batu permata buatan manusia dengan potongan tepat yang cantik, kualiti tinggi kristal gelas yang mengandungi quartz,pasir dan mineral. Kristal Swarovski adalah produk yang mempunyai proses penghasilan istimewa yang membolehkan mereka mempunyai kehabatan spektra. Ditukang untuk menjadi sempurna dengan kualiti, warna, saiz dan bentuknya, Swarovski mempunyai ciri yang berbeza dengan bahan yang digabungkan dan menambahkan dimensi kehebatannya.

Glamira menempatkan warna biru gelap,hijau,merah dan bentuk legap di dalam barang kemas swarovskiiaitu anting-anting, rantai leher, cincin ,gelang , manset dan rekaan-rekaan lain. Anda boleh menggabungkan warna Swarovski dengan batuan berharga da semi berharga yang lain, kemudiannya tempatkan ia di dalam shank emas atau perak da cipta cincin swarovski. Tambahan pula, anda boleh menikmati ketelitian gelang yang anda mahukan dan pandangan atasnya akan menjadi Gelang swarovskiterbaik untuk diri anda atau seseorang yang istimewa. Anda boleh menyerlahkan warna istimewa dan kecantikan kristal di anting-anting swarovskikhas anda. Dengan pilihan peribadi,kesimpulannya,Glamira akan mengusik deria kreatif anda !