Loading...

SOALAN LAZIM

Apa yang berlaku dengan data saya? Adakah data saya selamat?

Kami memandang serius keselamatan laman web kami. Oleh itu, kami menganggap maklumat peribadi anda sebagai rahsia. Data peribadi anda hanya digunakan untuk pelaksanaan tanggungjawab kontrak kami. Untuk keselamatan tambahan, Glamira tidak menyimpan nombor kad kredit di pangkalan data kami. Setelah transaksi anda selesai, tidak ada yang dapat mengakses nombor kad anda. Untuk maklumat lebih lanjut, sila baca Polisi Privasi kami.

Bolehkah saya menukar pesanan saya selepas menghantarnya?

Ya, anda boleh menukar pesanan anda setelah menghantarnya tetapi hanya melalui telefon melalui talian perkhidmatan hotline pelanggan kami - sebaiknya secepat mungkin.

Adakah setiap produk mempunyai jaminan?

Semua produk berjenama Glamira mempunyai jaminan pengeluar. Sudah tentu, semua produk kami mempunyai ikatan pengekalan sah.

Bagaimana saya boleh mencari sesuatu produk?

Anda boleh mencari produk tertentu dengan menggunakan kotak carian di bahagian atas, misalnya, dengan memasukkan nombor item di kotak carian.

Sekiranya anda tidak mahu mencari kata kunci, nama produk, nombor produk dan sebagainya, tetapi untuk ciri atau warna tertentu, anda boleh menelitikan carian anda dengan menggunakan penapis di sebelah kiri halaman hasil carian.

Saya terlupa kata laluan saya. Bagaimana saya boleh membuat kata laluan baru?

Klik pada pautan "Lupa kata laluan anda" di bawah bahagian maklumat "Log masuk", masukkan alamat e-mel anda dan anda akan menerima e-mel baru termasuk pautan untuk menetapkan semula kata laluan anda dengan cepat

Saya telah membeli sebentuk cincin tetapi ukurannya tidak sesuai, apa yang saya boleh buat?

Semua produk kami dapat dikembalikan dalam 60 hari dengan syarat-syarat pemulangan dipatuhi. Anda mempunyai kemungkinan untuk mengubah ukuran cincin anda sekali untuk percuma atau anda boleh menghantar kembali cincin tersebut agar kami dapat mengembalikan wang atau mengkreditkan akaun Glamira anda dengan sewajarnya. Perlu diingat bahawa ia tidak sah untuk cincin yang terukir.

Apa pilihan pembayaran yang saya ada?

Klik di sini untuk maklumat lebih lanjut mengenai pilihan pembayaran

Pembayaran saya melalui PayPal gagal. Apa yang saya perlu buat sekarang?

Sekiranya anda tidak menerima pengesahan pembayaran dari PayPal, jangan ragu untuk menghubungi pasukan khidmat pelanggan kami melalui e-mel di service@GLAMIRA.com.my. Kami dengan senang hati akan membantu anda.

Saya mempunyai baucar, apa yang akan berlaku seterusnya?

Pilih produk dan tambahkan ke beg belanja anda. Sebelum melengkapkan dan mengirim pesanan anda, di halaman pembayaran, anda dapat menebus kupon anda dengan memasukkan kod anda di bahagian "Kod Diskaun" di sebelah kiri. Perlu diingat bahawa anda hanya boleh menebus satu kupon setiap pembelian.

Adakah data kad kredit saya terhapus setelah membuat pesanan saya?

Kami tidak akan menyimpan data kad kredit anda atau alamat penagihan kad kredit anda ke akaun anda.

Adakah Vat Dikenakan Dalam Talian?

Semua harga dalam talian termasuk PPN.

Berapa lama masa yang diperlukan untuk memproses pesanan saya?

Tempoh pesanan yang diperlukan untuk diproses bergantung pada bagaimana perincian anda melalui sistem kami. Setiap kali pelanggan membuat pesanan kad Kredit/Debit, maklumat kad diperiksa dengan teliti untuk memastikan keselamatan maksimum dan mencegah kemungkinan penipuan kad kredit. Bank anda akan memerlukan pemeriksaan keselamatan untuk mengesahkan pembelian anda. Sekiranya semua butiran dipadankan dan disahkan dengan betul, pesanan anda akan diproses-jika produk ada dalam stok- atau dihasilkan. Kami kemudian akan memproses pesanan anda dan menghantar pakej anda secepat mungkin.

Bagaimana saya boleh membatalkan pesanan saya?

Cara pesanan anda boleh dibatalkan bergantung pada banyak faktor. Sekiranya anda ingin membatalkan pesanan, sila e-mel ke service@GLAMIRA.com.my. Anda mesti menyediakan nombor rujukan anda supaya kami dapat mencari dan menyelesaikan pesanan anda secepat mungkin. Pasukan khidmat pelanggan kami dengan senang hati akan menjawab soalan anda dan memberi anda maklumat lebih lanjut mengenai perkara ini. Ingatlah bahawa anda boleh membatalkan pesanan selagi ia belum dibuat.

Adakah saya perlu mendaftar untuk membuat pesanan dalam talian?

Untuk membuat pesanan di kedai dalam talian kami, anda boleh menggunakan akaun pelanggan anda atau meneruskannya sebagai tetamu. Membuka akaun pelanggan di kedai dalam talian kami akan memberi manfaat pada masa hadapan untuk anda. Sebagai contoh, dengan akaun pelanggan anda dapat melihat dan mengubah data anda bila-bila masa anda perlu atau menjejaki status pesanan anda.

Bolehkah anda menghantar pesanan saya ke negara lain?

Setiap kedai GLAMIRA adalah khusus negara dan penghantaran ke negara lain tidak dapat dilakukan.

Kaedah penghantaran apa yang ada?

Klik di sini untuk maklumat lanjut mengenai Penghantaran.

Berapa lama pesanan saya akan tiba?

Anda boleh mencari masa penghantaran produk dalam butiran produk individu. Anda akan menerima e-mel pengesahan penghantaran dengan pautan penjejakan pada hari pesanan anda meninggalkan gudang Glamira, yang bermaksud bahawa pakej anda harus tiba dalam masa kira-kira 5 -7 hari bekerja.Sila ambil perhatian bahawa pesanan anda tidak akan diproses sehingga kami menerima pembayaran anda.Untuk maklumat lanjut sila semak “cara pembayaran” kami.

Bagaimana saya dapat mengesan pakej saya?

Anda boleh mengesan status pesanan anda melalui rangkaian UPS dengan memasukkan nombor penjejakan UPS yang anda terima dalam e-mel pengesahan penghantaran.

Saya belum menerima pesanan saya, apa yang boleh saya buat?

Sila ikuti perkhidmatan pelacakan mel UPS di mana pakej anda berada sekarang. Sekiranya tidak ada status baru yang diterima lebih dari empat hari, sila hubungi kami melalui e-mel di service@GLAMIRA.com.my. Dalam kes ini, kami akan menghubungi DHL untuk melihat di mana pesanan anda berada dan / atau adakah pesanan anda hilang semasa transit. Sekiranya anda tidak menerima e-mel dengan nombor penjejakan UPS, sila hubungi pasukan khidmat pelanggan kami secepat mungkin.

Berapakah kos penghantaran untuk pesanan saya?

Ketahui lebih lanjut mengenai kos penghantaran dengan klik di sini

Bagaimana saya mendaftar ke GLAMIRA.com.my?

Klik "Log Masuk" di bahagian atas halaman. Anda akan diarahkan secara automatik ke halaman "Log masuk atau Daftar", di mana anda melihat borang pendaftaran. Setelah anda mengisi bidang yang diperlukan, anda akan menerima e-mel pengesahan. Sekarang anda boleh log masuk ke akaun pelanggan anda dan melengkapkan maklumat yang hilang.
Pilihan buku alamat membolehkan anda menambahkan alamat yang berbeza, yang penting jika alamat penghantaran berbeza dari alamat pengebilan. Perlu diingat bahawa anda juga mempunyai pilihan untuk mendaftar semasa proses pesanan sebenar.

Bagaimana saya boleh menukar maklumat peribadi saya?

Untuk mengemas kini data yang disimpan, anda mesti log masuk ke akaun pelanggan anda dengan menggunakan alamat e-mel anda. Anda boleh mengubah maklumat peribadi anda dengan klik pautan "Ubah Maklumat Akaun".

Adakah data saya selamat?

Kami memastikan bahawa Data Anda akan dikendalikan secara sulit dan disulitkan dengan perisian pelayan selamat SSL (Secure-Socket-Layer).Maklumat yang disulitkan pesanan anda, nama, alamat, kad kredit atau butiran bank anda tidak boleh dibaca oleh mana-mana pihak ketiga.

Bagaimana saya menghentikan langganan buletin?

Anda boleh menyesuaikan pilihan buletin anda dari halaman tetapan akaun anda atau berhenti langganan buletin sebenar dengan klik pautan berhenti berlangganan- yang terdapat di bahagian atas atau bawah buletin.

Bagaimana saya dapat memastikan bahawa saya mendapat ukuran cincin yang betul?

Terdapat pelbagai cara untuk mengukur ukuran cincin anda dengan betul. Untuk memastikan cincin anda sesuai dengan sempurna, pesanlah alat pengukur cincin percuma kami.

Anda dapat mengukur ukuran cincin anda dengan tepat dengan menggunakan kaliper juga jika ada di kotak alat anda. Cukup ukur diameter dalaman cincin dengan kaliper dan baca carta ukuran cincin kami untuk mendapatkan ukuran cincin yang betul.

Sekiranya anda sudah mengetahui ukuran cincin anda tetapi tidak tahu cara menukarnya, lihat carta ukuran cincin kami. Penting juga untuk diperhatikan bahawa carta menunjukkan lilitan lingkaran (milimeter) cincin. Anda boleh mendapatkan maklumat yang lebih terperinci di panduan cincin sizer kami.

Bagaimana saya boleh memesan pengukur saiz cincin?

Anda boleh memesannya secara percuma dengan menghantar e-mel termasuk nama dan alamat anda ke ringsizer@GLAMIRA.com.my dengan subjek "Pesan cincin sizer", atau anda boleh mengisi borang di halaman produk yang dipilih . Apabila anda mengklik pada pautan "Cari Ukuran Anda" yang terdapat di bahagian Saiz Cincin, halaman pop timbul akan dibuka dengan pautan, maka anda boleh mengisi borang untuk membolehkan kami mengirimkan salah satu ukuran cincin percuma kami segera.

Apakah yang perlu saya lakukan jika saya tidak menerima pengukur saiz cincin saya?

Sekiranya alat pengukur cincin dihantar kepada anda dan tidak sampai dalam masa 7 hari, sila e-melkan pasukan khidmat pelanggan kami. Kadangkala berlaku sesuatu yang tidak diingini. Sekiranya ini berlaku, kami akan memberikan ganti rugi kepada anda dengan menghantar pengukur cincin lain dengan cepat.

Apa yang perlu saya lakukan dengan barang kemas saya yang rosak?

Anda boleh mengembalikan produk tersebut sehingga kami akan memperbaiki barang kemas anda untuk anda. Sebelum mengembalikan produk anda, baca "Polisi Pemulangan" kami dengan klik di sini.

Bagaimana saya menjaga barang kemas saya?

Bersihkan barang kemas anda dengan kain yang bersih, lembap atau kain pembersih gentian mikro. Keringkan perhiasan perak dengan baik sebelum disimpan untuk mengelakkan sisa noda. Untuk perhiasan perak, gunakan kain penggilap Perak untuk pembersihan umum. Setelah barang kemas anda bersih, simpan di kotak perhiasan anda dengan potongan perhiasan individu yang dipisahkan oleh kain lembut atau kantung perhiasan. Ini membantu mengelakkan sekeping perhiasan digores atau dikikis oleh barang kemas lain. Secara umum, elakkan daripada bersentuhan dengan air yang berpanjangan seperti mandi atau berenang dengan perhiasan anda. Jangan dedahkan barang kemas tersebut kepada agen pembersih atau agen kimia lain seperti losyen badan, semburan rambut, losyen pelindung kulit, atau minyak dalam bentuk apa pun. Di samping itu. kami tidak mengesyorkan panas, air panas, wap atau pembersih ultrasonik yang melampau.

Bagaimana jika produk yang saya pesan tidak memenuhi jangkaan saya?

Klik di sini untuk maklumat lengkap mengenai pulangan.

Sekiranya saya membeli hadiah dalam talian, dan tidak sesuai atau mereka tidak menyukainya, bolehkah saya mengembalikannya?

Sekiranya anda tidak yakin dengan pembelian anda, anda boleh mengembalikan produk tersebut dalam masa 60 hari. Klik di sini untuk maklumat lebih lanjut mengenai pemulangan.

Apakah pembaikan yang tidak dapat dilindungi oleh jaminan?

Sesuai dengan kebijakan produksi kami, ukuran berubah bergantung pada model dan aloi, ukiran dan perbaikan lain untuk produk yang Anda pesan dapat dikenakan bayaran atau tanpa bayaran setelah penyelidikan terperinci mengenai permintaan Anda selesai.
Untuk maklumat lebih lanjut, sila klik pautan http://www.GLAMIRA.com.my/return-policy

Prosesnya, yang tidak dibenarkan di bawah jaminan yang meliputi pengubahan saiz, ukiran atau pembaikan lain, disenaraikan di bawah:

  • Perubahan saiz tidak dapat dilakukan untuk produk keluli tahan karat hitam dan putih,
  • Penghapusan ukiran tidak boleh dilakukan untuk produk keluli tahan karat hitam dan putih,
  • Produk titanium tidak dapat diubah saiznya,
  • Ukiran pada produk titanium tidak dapat dihapuskan.

Anda mesti menghantar produk tanpa item pelengkap untuk memproses pembaikan anda. Walau bagaimanapun, semua yang mungkin berlaku pada produk semasa penghantaran adalah tanggungjawab anda sendiri. Item termasuk sijil dan kotak hadiah tidak akan dihantar kembali kepada anda setelah proses pembaikan selesai. Sekiranya anda membuat permintaan untuk kotak hadiah, Anda berhak membayar bayaran pengiriman yang telah ditentukan oleh syarikat seperti yang ditunjukkan oleh perkhidmatan pelanggan kami.

CATATAN PENTING: Proses pembaikan dan pengubahan saiz mungkin mengambil masa lebih lama daripada masa yang ditentukan kerana percutian pada bulan Disember. Sila pertimbangkan perkara ini dengan permintaan anda.