Loading...

Rekaan anda

GLAMIRA Cincin Berlian Joy

Pergi ke butiran produk

GLAMIRA Cincin Berlian Joy

Nilaian:
98% of 100
4.9 | Ulasan(26)

Bergaya Solitaire Klasik - Lihat lagi

Harga ini sehingga 55% lebih rendah berbanding kedai barang kemas tradisional. [?]

GLAMIRA komited untuk menawarkan harga terbaik kepada pelanggan tanpa berkompromi dengan kualiti tinggi. Berikut adalah isi utama yang membantu kami mencapai misi ini:

 • Mewujudkan akar dalam pasaran barang kemas
 • Terus dari sumber
 • Kerjasama jangka masa panjang dengan pembekal yang diyakini untuk sumber beretika.
 • Kelebihan operasi atas talian
 • Tiada stok - Dapatkan apa yang anda mahu, bukan apa yang kami ada
 • Pakar dalaman
 • Tiada caj tersembunyi

Klik disini jika mahu maklumat lanjut tentang Polisi Harga kami

RM1,792.00
Penghantaran Percuma
Polisi Pulangan 60 Hari

  Anggaran masa penghantaran : Rabu, 08 Jun

Lihat Pilihan Penghantaran

 • Pengendalian Pesanan Standard (PERCUMA)

  Anggaran masa penghantaran: Rabu, 08 Jun
  RM0.00
 • Penghantaran Ekspres

  Anggaran masa penghantaran: Selasa, 07 Jun
  RM100.00
 • Penghantaran Premium

  Anggaran masa penghantaran: Isnin, 06 Jun
  RM172.00

Anda boleh memilih cara penghantaran di daftar keluar.

Jika bayaran melalui pindahan bank, masa anggaran penghantaran akan dikira dari hari bayaran diterima.
Extended WarrantyPilih satu Pelan Perlindungan Lanjutan

Pelan Perlindungan Lanjutan

Pelan Perlindungan Barang Kemas ialah pelan perkhidmatan lanjutan yang memberikan anda perkhidmatan tambahan yang tidak dilindungi oleh Jaminan Seumur Hidup yang standard. Pelan ini membolehkan perlindungan yang lebih luas untuk barang kemas anda sebagai tambahan kepada Jaminan Seumur Hidup anda.

Bandingkan pelan

Anda boleh memilih pelan perlindungan lanjutan anda pada beg membeli-belah.

Maklumat

Umum
No. ProdukD31281-1
Comfort FitYa
GenderPerempuan
SolidYa

Maklumat

Umum
No. ProdukD31281-1
Comfort FitYa
GenderPerempuan
SolidYa
Nilaian & Kajian-kajian Semula

Asingkan dengan:

 1. M ES

  Martin

  Score

  Todo estupendo
  Me resultó muy fácil elegir el anillo que más podía gustarle a mi novia a pesar que tienen muchos modelos que encajaban con la idea que tenía para ella, según sus gustos. En cuanto hice la compra, empezaron a enviar emails sobre mi compra, con la fecha que se esperaba hacer el envío. Efectivamente, llegado el día que me señalaron recibí un email diciendo que mi pedido había sido enviado, y me facilitaban un número de seguimiento. Me han parecido muy profesionales durante el proceso, y al recibir el anillo comprobé que era tal y cómo esperaba, incluso mejor. Verlo en la mano de mi ahora prometida y a ella tan feliz, ha sido una satisfacción absoluta.
  Terjemah ulasan
  Adakah ulasan ini membantu?
  0
  0
 2. E FR

  Emery Thomas

  Score

  Superbe !
  La bague est magnifique et conforme au visuel proposé sur le site. Je tiens à souligner l'efficacité du service client. Ils sont très réactifs (réponse dans la journée voir la demi-journée à chaque fois). Nous avons reçu la bague en mars mais nous l'avons renvoyée pour redimensionnement. Malgré les problèmes de confinement, nous avons bien reçu la bague sans aucuns problèmes en avril. Il n'y a vraiment rien de négatif à dire, tout est très bien fait, intuitif et le service client répond à toutes les demandes. Je recommande fortement !
  Terjemah ulasan
  Adakah ulasan ini membantu?
  0
  0
 3. E FR

  Emery

  Score

  Superbe !
  La bague est magnifique, conforme aux photos et au visuel disponible sur le site. Je tiens à souligner la réactivité et l'efficacité du service client, ils ont été très aimables et ont toujours répondu dans la journée par mail ou pas téléphone. Après avoir reçu la bague en mars 2020, nous l'avons renvoyée pour un redimensionnement. Malgré les problèmes de confinement, nous avons bien reçu la bague en avril sans aucuns problèmes de livraison. Il n'y a vraiment rien à dire, très bon rapport qualité prix et le service client est à votre écoute. Je recommande fortement.
  Terjemah ulasan
  Adakah ulasan ini membantu?
  0
  0
Tampilkan Lebih banyak
Nilaian Purata
96.2861% of 100
4.81
Bilangan Ulasan
11202
Lihat semua ulasan dan penilaian Glamira untuk mengetahui pendapat pelanggan lain mengenai produk dan perkhidmatan GLAMIRA. Anda juga boleh menulis ulasan anda sendiri dan berkongsi pengalaman anda dengan melawati halaman produk kami. Lihat Semua Ulasan Produk GLAMIRA.

Ketahui apa yang pelanggan fikirkan tentang perkhidmatan kami, dengan lebih daripada 10,000 ulasan di laman tinjauan bebas.

trustpilottrustpilot
trustpilot4.7Cemerlang

Butiran Penghantaran

 • Anggaran masa penghantaran:
 • Penghantaran percuma melalui:
 • DHL
 •  Penghantaran Percuma
 •  Ukiran Percuma
 •  Kotak Hadiah Percuma
 •  Pilihan Pembungkusan Tanpa Nama
FAEDAH TAMBAHAN DENGAN PEMBELIAN INI
 • 60 Day Return Policy

  Polisi Pulangan 60 Hari Kami amat komited untuk memastikan kepuasan anda. Diukir atau tidak; Jika anda tidak gembira dengan pilihan anda,sila pulangkan dalam masa 60 hari.

 • 60 Day Resizing Policy

  Polisi 60 hari Penukaran Saiz perkara hebat dengan sedikit maklumat. GLAMIRA akan membantu anda menyimpan rahsia kejutan dan menukar saiz cincin anda, sekali,dengan percuma dalam masa 60 hari pertama resit anda.

 • Lifetime Warranty

  Waranti Seumur Hidup Kami berdiri di belakang produk-produk kami dengan pemulangan dan polisi waranti seumur hidup untuk semua produk. Setiap pesanan dibuat dan dijaga dengan berhati-hati oleh pakar kami, dari saat yang pertama. Nikmati kualiti hasil profesional dan yakinlah bahawa barang kemas rekaan unik anda akan kekal sepanjang hayat.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  Kepuasan Dijamin 100% Sokongan berorientasikan pelanggan kumpulan khidmat pelanggan GLAMIRA akan berbesar hati untuk membantu anda melalui saat terindah hidup anda. Misi kami ialah kepuasan anda;ambil masa anda untuk mengenalpasti rekaan yang sempurna, sementara kami menguruskan yang lain-lain.

 • Custom Made Jewellery

  Barang kemas yang dibuat khas beserta ID produk yang unik Produk diperibadikan anda ialah barang kemas yang unik. Untuk menunjukkannya, kami meletakkan ID produk yang unik pada setiap produk yang kami cipta khas untuk anda. ID produk unik anda juga merupakan indikasi untuk jaminan seumur hidup anda.

 • Fast Delivery

  Penghantaran Laju Masa ialah kata kunci yang penting dalam mengelolakan kejutan untuk lamaran atau perkahwinan. GLAMIRA berbangga untuk menawarkan Penghasilan dan penghantaran segera dalam pasaran.
  Kami juga menawarkan penghantaran percuma kepada semua pesanan. Tambahan lagi, jika anda mahu menjadikan pesanan anda sebagai satu kejutan, hanya pilih pilihan bungkusan anonymos semasa beli keluar dan kami akan menghantar produk tanpa logo GLAMIRA pada bungkusannnya.

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  Sijil Autentik untuk Brilliants dan Pakar dalaman Permata gemologi memeriksa segala berlian dan permata GLAMIRA dengan berhati-hati sebelum meluluskan sijil kepada mereka. Setiap pesanan datang dengan sijil. Jika anda berminat dengan berlian bersijil GIA (Gemological Institute of America), Servis Khidmat Pelanggan kami amat gembira untuk membantu anda.

 • Allergy-Free Material

  Bahan Tanpa Alergi Logam berkualiti tinggi dan batuan yang digunakan dalam penghasilan kami adalah bebas alergi. Apabila memakai barang kemas, keselesaan adalah sama penting dengan barang kemas itu sendiri. Matlamat kami adalah untuk memastikan bahawa barang kemas rekaan unik yang anda khaskan bukan saja kelihatan cantik, tetapi juga selesa.

 • Years of Experience

  Pengalaman Bertahun-tahun Disebabkan oleh pengalaman bertahun-tahun sikap profesional dan sentiasa mencuba untuk meningkatkan kerja kami, GLAMIRA telah tersebar ke pelbagai negara dan mempunyai cawangan di serata dunia. Memesan daripada kami akan memastikan barang kemas yang menggambarkan dedikasi dalam bidang ini dan pengalaman bertahun-tahun.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Ditubuhkan di Heilbronn - Jerman , memberikan kualiti terbaik sejak 2008 Akar GLAMIRA diwujudkan di Jerman membuatkan kami berbeza dari tukang kemas lain dalam dua kata kunci utama : kualiti dan ketepatan masa. Diwujudkan dan proses pengujian sepanjang tahun berpengalaman dan disiplin membenarkan kami menawarkan servis dan barang kemas dengan kualiti tertinggi.

 • Direct from the source

  Langsung dari sumber Semua batu permata dan barang kemas. Setiap langkah di model runcit tipikal mempengaruhi harga akhir produk. Kamilah pengilangnya, meliputi segala fasa yang terlibat dalam prosesnya, dari sentuhan pertama pen dan kertas , hinggalah produk diserahkan kepada penghantar. Dengan mengecualikan diri dari peniaga,pengimport,pemborong dan kedai tepi jalann, kami mampu memberi penjimatan yang besar kepada para pelanggan.

 • Conflict free diamonds, gemstones and metals

  Berlian , permata dan logam berharga bebas konfli Logam berharga dan batuan sering dilombong dalam keadaan yang teruk di seluruh dunia. Di GLAMIRA , kami menjamin bahawa semua berlian, permata dan logam yang digunakan dalam penghasilan barang kemas kami adalah bebas konflik, berasal dari sumber beretika dan kawasan bebas keganasan seiring dengan Kimberley Process.