Quick Customization
Panduan Dimensi
Panduan Dimensi
 

Rekaan anda

GLAMIRA Ring Jay

1
[i]

[i]

2

 • 375 Emas
 • 585 Emas
 • 750 Emas
3
[i]

4

Ukiran [i] [i]

FREE. You have a 60 day right of return even with an engraving.

Pilih fon

Ukiran Dalaman

 • more
 • &

Ukiran anda Tutup

4

[i] [i]
5

RM1,286.00

GLAMIRA Ring Jay

putih-585 / Berlian-Swarovsky & Berlian-Swarovsky

Style Enamel - See more

Harga ini naik sehingga 55% lebih rendah dari harga tradisional barang kemas.
RM1,286.00
incl. PPN
Penghantaran Percuma
Polisi Pulangan 60 Hari

GLAMIRA Ring Jay

putih-585 / Berlian-Swarovsky & Berlian-Swarovsky

Style Collection Enamel - See more

Cari Saiz anda
Ring Size
GLAMIRA Ring Jay
 • {{label}}:{{options}}
{{qty}} {{name}}
{{qty}} {{name}}
 •  

 Order now, gift before delivery

Learn More [?]
Maklumat

General

Item no. [i] jay-r
Solid [i] Ya
Lihat
Dimensi
Klik untuk melihat
Kesesuaian Selesa [i] Ya
Berat Purata 2.18 gram

Batu/Berlian

[i]
Sijil GL Certified
Warna [i]
Kejelasan [i]
Bentuk [i] Heart
Potongan [i]
Karat [i] 0.44
Kualiti Batu [i] 1
Stone 1 Diameter [i] 5.0x5.0 mm

Batu 2

[i]
Sijil GL Certified
Warna [i]
Kejelasan [i]
Bentuk [i] Round
Potongan [i]
Karat [i] 0.015
Kualiti Batu [i] 1
Stone 2 Diameter [i] 1.5 mm

You may also like

 

 
Nilaian & Kajian-kajian Semula

Tinggalkan komen anda dan kongsikan pengalaman GLAMIRA anda dengan semua orang!

Gambar Pelanggan
Gambar yang anda ambil dengan produk yang dipesan akan di paparkan disini apabila anda berkongsi dengan kami.

Butiran penghantaran

 • Jangkaan masa penghantaran: :
 •  
 • Penghantaran Percuma melalui :
 • UPS
 •  Penghantaran Percuma
 •  Ukiran Percuma
 •  Kotak hadiah percuma
 •  Pilihan Bungkusan Anonymous
FAEDAH TAMBAHAN DENGAN PEMBELIAN INI
 • 60 Day Return Policy

  Polisi Pulangan 60 Hari Kami amat komited untuk memastikan kepuasan anda. Diukir atau tidak; Jika anda tidak gembira dengan pilihan anda,sila pulangkan dalam masa 60 hari.

 • 60 Day Resizing Policy

  Polisi 60 hari Penukaran Saiz perkara hebat dengan sedikit maklumat. GLAMIRA akan membantu anda menyimpan rahsia kejutan dan menukar saiz cincin anda, sekali,dengan percuma dalam masa 60 hari pertama resit anda.

 • Lifetime Warranty

  Waranti Seumur Hidup Kami berdiri di belakang produk-produk kami dengan pemulangan dan polisi waranti seumur hidup untuk semua produk. Setiap pesanan dibuat dan dijaga dengan berhati-hati oleh pakar kami, dari saat yang pertama. Nikmati kualiti hasil profesional dan yakinlah bahawa barang kemas rekaan unik anda akan kekal sepanjang hayat.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  Kepuasan Dijamin 100% Sokongan berorientasikan pelanggan kumpulan khidmat pelanggan GLAMIRA akan berbesar hati untuk membantu anda melalui saat terindah hidup anda. Misi kami ialah kepuasan anda;ambil masa anda untuk mengenalpasti rekaan yang sempurna, sementara kami menguruskan yang lain-lain.

 • Custom Made Jewellery

  Barang Kemas Dibuat Khas Hari istimewa anda ialah perkara tang terpenting untuk kami dan kami faham betapa pentingnya untuk bersedia untuknya. Berikan tenaga anda untuk memilih barang kemas yang sempurna, dan GLAMIRA akan menciptanya khas untuk anda.
  Pembelian anda juga akan termasuk kotak hadiah percuma, direka oleh profesional, kerana setiap perkara adalah penting.

 • Fast Delivery

  Penghantaran Laju Masa ialah kata kunci yang penting dalam mengelolakan kejutan untuk lamaran atau perkahwinan. GLAMIRA berbangga untuk menawarkan Penghasilan dan penghantaran segera dalam pasaran.
  Kami juga menawarkan penghantaran percuma kepada semua pesanan. Tambahan lagi, jika anda mahu menjadikan pesanan anda sebagai satu kejutan, hanya pilih pilihan bungkusan anonymos semasa beli keluar dan kami akan menghantar produk tanpa logo GLAMIRA pada bungkusannnya.

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  Sijil Autentik untuk Brilliants dan Pakar dalaman Permata gemologi memeriksa segala berlian dan permata GLAMIRA dengan berhati-hati sebelum meluluskan sijil kepada mereka. Setiap pesanan datang dengan sijil. Jika anda berminat dengan berlian bersijil GIA (Gemological Institute of America), Servis Khidmat Pelanggan kami amat gembira untuk membantu anda.

 • Allergy-Free Material

  Bahan Tanpa Alergi Logam berkualiti tinggi dan batuan yang digunakan dalam penghasilan kami adalah bebas alergi. Apabila memakai barang kemas, keselesaan adalah sama penting dengan barang kemas itu sendiri. Matlamat kami adalah untuk memastikan bahawa barang kemas rekaan unik yang anda khaskan bukan saja kelihatan cantik, tetapi juga selesa.

 • Years of Experience

  Pengalaman Bertahun-tahun Disebabkan oleh pengalaman bertahun-tahun sikap profesional dan sentiasa mencuba untuk meningkatkan kerja kami, GLAMIRA telah tersebar ke pelbagai negara dan mempunyai cawangan di serata dunia. Memesan daripada kami akan memastikan barang kemas yang menggambarkan dedikasi dalam bidang ini dan pengalaman bertahun-tahun.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Ditubuhkan di Heilbronn - Jerman , memberikan kualiti terbaik sejak 2008 Akar GLAMIRA diwujudkan di Jerman membuatkan kami berbeza dari tukang kemas lain dalam dua kata kunci utama : kualiti dan ketepatan masa. Diwujudkan dan proses pengujian sepanjang tahun berpengalaman dan disiplin membenarkan kami menawarkan servis dan barang kemas dengan kualiti tertinggi.

 • Direct from the source

  Langsung dari sumber Semua batu permata dan barang kemas. Setiap langkah di model runcit tipikal mempengaruhi harga akhir produk. Kamilah pengilangnya, meliputi segala fasa yang terlibat dalam prosesnya, dari sentuhan pertama pen dan kertas , hinggalah produk diserahkan kepada penghantar. Dengan mengecualikan diri dari peniaga,pengimport,pemborong dan kedai tepi jalann, kami mampu memberi penjimatan yang besar kepada para pelanggan.

 • Conflict free diamonds, gemstones and metals

  Berlian , permata dan logam berharga bebas konfli Logam berharga dan batuan sering dilombong dalam keadaan yang teruk di seluruh dunia. Di GLAMIRA , kami menjamin bahawa semua berlian, permata dan logam yang digunakan dalam penghasilan barang kemas kami adalah bebas konflik, berasal dari sumber beretika dan kawasan bebas keganasan seiring dengan Kimberley Process.

Berlian

Berlian ialah permata yang diminati sejak zaman dahulu. Dibentuk untuk ratusan milia di permukaan bumi jutaan tahun dahulu, berlian ialah permata yang paling keras. Ia juga dikenali sebagai "ratu permata dan permata ratu". Di Glamira, ia dijamin sebagai berlian yang "bebas konflik".

Lemon Quartz

Classified as a semi-precious stone, Lemon Quartz fascinates jewellery lovers with its fresh colour. It is mostly found in a colour range from a clear lemon to a very vivid yellow. This stone is known for its powerful and high-energy feature that removes negative emotions, self doubt and that lifts the wearer’s mood and brings confidence.

Zultanite

Classified as a semi-precious stone, Zultanite amazes with its unique colour-changing feature. Depending on the source of light and from different directions this very rare found gemstone is visible in different hues. Lime green in daylight and peach and cherry pink in dim light.

Green Topaz

Classified as a semi-precious stone, Green Topaz differs itself from the Blue Topaz with its green colour that is often associated with loyalty and love. It provides inner body peace, intellect and helps to solve problems and to get a good health.

Green Sapphire

Classified as a precious stone, Green Sapphire owns it special colour from light mint green to dark rich green through the presence of iron. It is said that this rare gemstone is very soothing and that it calms the eyes and raises trust of the wearer.

Orange Sapphire

Classified as a precious stone, Orange Sapphire makes the heart of those loving the orange colour beat faster. It’s pale orange to reddish-orange colour calms your heart and mind, releases you from negative thoughts and activates joyful energies.

Diamond

Diamonds have been admired gemstones of desire since ancient times. Formed one hundred miles beneath the Earth’s surface over a billion years ago, diamonds are the hardest gem of all. It is also known as “the queen of the gems and the gem of queens”. In Glamira, it is guaranteed that diamonds are “conflict-free”.

Berlian Hitam

Berlian Hitam adalah Berlian yang mempunyai struktur kristal yang lain yang dipanggil polycrystalline. Ia bermakna seakan banyak berlian yang dipecahkan bersama. Kerana strukturnya yang mempunyai kristal karbon tulen, ia dipanggil sebagai "Karbonado". Namun, secara teknikalnya mereka adalah berlian yang lebih keras dan lebih jarang ditemui daripada berlian.

Sapphire Merah Jambu

Diklasifikasikan sebagai batuan berharga, Sapphire Merah Jambu dikira sebagai amat jarang ditemui sehingga deposit baru ditemui di Madagascar,apada tahun 1990 an. Merah jambu adalah warna yang paling jarang untuk sapphire. Batuan ini boleh datang dalam pelbagai warna, dari merah jambu bayi ke nyata, magenta pekat. Ia dikatakan bahawa, Sapphire Merah Jambu melambangkan kesetiaan, kepercayaan dan keikhlasan ,oleh itu mereka sangat terkenal apabila melibatkan pemilihan batuan untuk Cincin Pertunangan .

RHODOLITE GARNET

Diklasifikasikan sebagai batuan semi berharga, Rhodolite Garnet telah berkembang mengikut piawaian barang kemas permata kerana warnanya yang menarik dan fakta bahawa ia selalunya sangat bersih, tiada kekurangan dan kemasukan. Namanya berasal dari berkataan Greek “rhodon” yang bermaksud ros. Dalam Hindu, ia dikaitkan dengan chakra akar dan dipercayai bahawa ia menggalakkan aktiviti seksual sihat , perasaan stabil dan keselamatan. Ia juga menggalakkan kejayaan perniagaan dan membantu meningkatkan keyakinan diri.

TOPAZ BIRU LONDON

Satu daripada warna batuan semi berharga keluarga topaz , Topaz Biru London pastinya istimewa dan eksklusif kerana warnanya yang gelap. Dengan warna gelap ini, Topaz Biru London menyerlah dan disukai oleh mereka yang mahukan segalanya kecuali biasa. Dengan hijau tinge yang spesifik, dan tona bawah yang gelap kelabu,Topaz Biru London adalah sempurna untuk Cincin Pertunangan jika anda mahu tunjukkan bagaimana luar biasanya cinta anda. Ini adalah permata yang bukan saja akan mengambil perhatian anda, tetapi juga mampu membuat komunikasi dan kebolehan ekspresif anda akan lebih kuat.

MOGANIT

Diklasifikasikan sebagai batuan semi berharga, Morganite dikira sebagai permata yang semulajadi,lain daripada yang lain dan hebat yang boleh dijumpai hanya di beberapa tempat di dunia. Ironinya, harganya tidak melambangkan kejarangannya. Penerangan yang paling tepat mempunyai perkataan seperti jarang, bersinar, tahan, kejelasan luar biasa dan hebat. Warna yang secara semulajadi disebabkan oleh sentuhan manganese,mungkin berubah dari merah jambu perak yang jelas , ke pic dan merah jambu ungu, menjadikan Moganit luar biasa . Sama seperti Emerald Hijau, Morganit ialah simbol cinta sejati, yang boleh disebabkan oleh sebab bahawa kedua-dua batuan adalah jenis Beryl. Pilihan terbaik untuk Cincin Pertunangan atau sebagai hadiah untuk majlis istimewa.

Amethyst

Diklasifikasikan sebagai batuan semi berharga, Amethyst ialah kepelbagaian unggu untuk mineral Quartz. Am